Sunway Lagoon Taman Tema Air yang tidak asing lagi di Malaysia. Merupakan tarikan utama pengunjung ke ibu negara, selain mandi manda dan bermain pelbagai permainan yang menyeronokkan, pengunjung berpeluang menikmati tarikan baru yang cukup mengujakan, iaitu Camp Out! At Sunway Lagoon.

Merupakan kesinambungan pengalaman Best Day Ever, setiap pengunjung dapat menikmati keseronokan di Sunway Lagoon dari pagi sehingga keesokan harinya. Enjoy percutian singkat anda bersama keluarga dengan pakej lengkap termasuk makanan dan banyak lagi!

Membuka semula pintu gerbang mereka pada 7 Oktober 2021 sejak ditutup sementara atas sebab pandemik Covid-19. Bagi memastikan tahap keselamatan dan kesihatan setiap pengunjungnya, Sunway Lagoon mematuhi SOP yang ditetapkan oleh kerajaan dan mewajibkan para pengunjung untuk menunjukkan sijil vaksinasi lengkap mereka sebelum memasuki taman.

IKLAN

Kanak-kanak yang tidak diberikan vaksin harus ditemani oleh ibu bapa atau penjaga yang telah menerima dos vaksin sepenuhnya. Topeng muka semestinya wajib dipakai semasa berada di dalam taman tema kecuali ketika sedang makan dan ketika berada di taman air atau gelongsor air.

Aktiviti Camp Out! At Sunway Lagoon ini menawarkan pakej promosi yang berharga RM598 untuk dua orang atau RM418 bagi yang mempunyai Annual Passport ke Taman Tema ini.
Nikmati keseronokan dengan bermalam dalam khemah di Sunway Lagoon dengan kemudahan yang tersedia untuk penginapan anda selama 2 hari 1 malam.

IKLAN

Pakej berkenaan lengkap dengan tiket masuk, makan malam BBQ, sarapan pagi dan baucar makanan berharga RM10.

Tak perlu risau dengan tahap kebersihan dan keselamatan sepanjang berada di sini kerana Sunway Lagoon telah menambah baik piawaian yang sedia ada dengan sanitasi dan pembersihan yang kerap di tempat yang sering disentuh serta mengehadkan permainan dan tarikan tertentu.

IKLAN

Kapasiti pengunjung juga dihadkan sehingga 50 peratus daripada jumlah kapasiti asal. Pasti mengujakan!

Maklumat lanjut layari laman sesawang https://sunwaylagoon.com/

Sunway Lagoon merupakan salah satu Jenama Pilihan Pa&Ma 2021 untuk anugerah Taman Tema Permainan Air Pilihan Pa&Ma. Mahu tahu senarai penuh jenama-jenama lain yang turut terpilih tahun ini? Jom, tengok di SINI

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)