Pada Mac yang lalu pereka fesyen terkenal, Rizman Nordin mengumumkan bahawa isteri tersayang, Nurida Suraya hamil zuriat pertama mereka.

Baru-baru ini menerusi akaun instagram miliknya, Rizman berkongsi lagi berita gembira bahawa Suraya isterinya bakal melahirkan seorang puteri untuk melengkapi kebahagiaan rumah tangga mereka.

Dalam entri tersebut, Rizman mengucapkan rasa syukur dan mengumumkan bayi dalam kandungan isterinya itu adalah bayi perempuan.

Artikel berkaitan: “Dia yang kami tunggu.” Dah masuk 4 bulan, Rizman syukur Allah Makbulkan doanya

Dia juga turut merakamkan penghargaan dan rasa terima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan kesejahteraan isterinya, Suraya. Pintanya agar semua terus mendoakan bukan sahaja isteri malah anak yang dikandung juga.

IKLAN

“Bismillahirahmanirahim..

“Alhamdulillah.. it’s a GIRL!!!! Sempena Ramadan yang mulia ni, saya nak kongsikan berita gembira ini kepada semua.

“Sekalung penghargaan dan Terima kasih pada anda yang tidak putus-putus mendoakan kesejahteraan my syg Suraya.

“Kami berharap anda terus mendoakan juga agar pinchesss kami dilahirkan cukup sifat, indah seindah makhluk ciptaanNya dan semoga dengan kehadirannya, dapat membawa kami, ibu dan ayahnya ke syurga Allah yang firdausi. Amin amin ya rabbalalamin,” tulisnya di Instagram

Rizman Nordin menikahi Nurida Suraya pada September 2019. Sekitar Mac tahun ini, pasangan ini mengumumkan bakal menimang cahaya mata.

Mesti comel anak Rizman dan isteri nanti. apa pun didoakan agar semuanya dipermudahkan. Ibu dan bayi dalam kandungan juga sentiasa sihat dan baik.

Sumber: Media Hiburan & IG Rizman Nordin

artikel menarik: Tak mudah jadi seorang ibu, isteri Alif Satar akui pernah alami ‘breakdown’ sampai menangis jaga 3 orang anak