Tunjukkan kasih sayang dan menghargai pasangan bukan hanya sesekali atau ketika dalam keadaan gembira saja namun ia perlu dilakukan setiap hari dan setiap masa. Begitu juga bagi seorang wanita bergelar isteri. Ada yang rasakan lebih bahagia apabila terima barang-barang mewah dan ada juga yang selesa bersederhana bersama keluarga tercinta.

Begitulah kisah pelakon, Fasha Sandha yang merasakan erti kebahagiaan baginya apabila dapat meluangkan masa bersama suami.

ARTIKEL MENARIK [Pakar Jelaskan Ini Sebab Anak Kecil Ternanti-Nanti Kepulangan Ibu Ayah Depan Pintu]

[“2 Tahun Lepas Dr Jangka Dia Pergi.” Ayah Sebak Kutip Rambut Anak Kesan Kemoterapi]

“Saya Kurang Suka Barang Kemas..” Fasha Lebih Bahagia Suami Di Sisi & Luang Masa

Menurut pelakon yang berusia 38 tahun itu, erti bahagia adalah berlainan bagi setiap wanita. Baginya, dia memiliki erti tersendiri dalam menilai perasaan bahagia tersebut.

Erti kebahagiaan untuk setiap wanita memang berbeza. Ada yang bahagia bila dapat emas, ada yang bahagia bila dapat beg mahal.

IKLAN

Bagi saya, ini adalah kebahagian saya (berada di samping suami).

“Saya Kurang Suka Barang Kemas..” Fasha Lebih Bahagia Suami Di Sisi & Luang Masa

Tambah pelakon Khilaf Asmara tersebut, dia tidak begitu gemar dengan barang kemas atau aksesori. Fasha menyatakan dirinya adalah seorang yang sederhana dalam kehidupan.

Perkara ini dikongsi sendiri oleh Fasha di ruangan Instagram story miliknya.

IKLAN

Hantaran tersebut juga memaparkan kemesraan pasangan suami isteri tersebut di mana Aidil sedang mengurut kaki isterinya.

“Saya Kurang Suka Barang Kemas..” Fasha Lebih Bahagia Suami Di Sisi & Luang Masa

Sekadar info, Fasha selamat diijabkabulkan bersama pasangannya iaitu juga seorang anak seni, Aidil Aziz pada Mac 2019. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Aisha Amaira. Fasha turut mempunyai 2 lagi orang cahaya mata hasil perkahwinan terdahulu.

IKLAN

Kredit: Instagram @fashasandha ; OB

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama)