Demi anak, walaupun sudah mempunyai haluan masing-masing pelakon Datuk Seri Eizlan Yusof masih mengekalkan hubungan baik dengan bekas isterinya, Vie Shantie Haroon Khan.Menurut Eizlan, dia percaya bahawa kasih sayang terhadap anak-anak tidak wajar dibeza-bezakan meskipun ibu bapa sudah bercerai dan mempunyai keluarga lain.

“Saya puji bekas isteri seorang ibu yang sentiasa memberikan didikan yang baik untuk anak-anak kami.

“Dia memang menitik beratkan keagamaan dan pendidikan anak-anak sebab dia seorang ibu, jadi dia tahu apa yang terbaik untuk anak kami. Saya dan dia juga akan memastikan semua anak-anak tiada perbezaan.

“Walaupun saya ada anak bersama isteri sekarang dan dia pun ada anak dengan suaminya, tetapi kami selalu cakap mereka ini lima beradik. Tak mahu ada jarak antara mereka,” katanya.

IKLAN

Eizlan pernah mendirikan rumah tangga dengan Vie Santie pada Julai 2007 namun bercerai pada 2014. Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan tiga cahaya mata, Vie Zaara, Zareef Yusof dan Vie Zaalia.

Eizlan kemudian berkahwin dengan Natasha Rosa Boudville pada Disember 2019 dan dikurniakan cahaya mata perempuan, Zaelynn Rosa pada April 2021.

IKLAN

Kredit: Mstar

IKLAN

Peranan ibu ayah dalam kehidupan anak-anak sangat besar. Setiap apa yang kita sediakan untuk anak menentukan masa depan mereka. Itulah sebabnya kita dianggap seperti SUPERHERO pada mereka. Dengan hanya RM20, banyak ilmu yang akan mama papa dapat. Yang paling best, akan dapat AKAUN SSPN secara automatik!

Untuk mendaftar, klik https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-detik-indah-bersama-si-manja/

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)