Selepas hampir tiga tahun mendirikan rumah tangga, pasangan selebriti terkenal Priyanka Chopra dan Nick Jonas menimang cahaya mata perempuan awal Januari tahun ini.

Namun mereka tidak pernah mendedahkan gambar anak sulung mereka yang menggunakan kaedah ibu tumpang tersebut sehinggalah semalam apabila pasangan ini mengambil keputusan untuk berkongsi gambar bayi tersebut di laman Instagram mereka.

Difahamkan bayi perempuan yang diberi nama Malti Marie Chopra Jonas dilahikan secara pramatang dan terpaksa dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi Neonatal (NICU).

“Selepas lebih 100 hari berada di NICU, anak kecil kami akhirnya pulang ke rumah. Perjalanan setiap keluarga itu unik dan memerlukan kepercayaan yang tertentu. Walaupun perjalanan kami beberapa bulan ini penuh mencabar, apabila difikirkan semula, setiap saat ianya sangat berharga dan bermakna.”

IKLAN


“Kami sangat gembira kerna anak perempuan kami akhirnya berada di rumah dan terima kasih kami ucapkan kepada doktor, jururawat serta pakar di Rady Children’s La Jolla & Cedar Sinai, Los Angeles.”

“Our next chapter begins now, and our baby is truly a badass. Let’s get it M! Mommy and Daddy love you.”

Sempena Hari Ibu yang diraikan di seluruh dunia semalam, Nick Jonas sempat mengucapkan kata penghargaan buat isterinya.

IKLAN

“Sayang, kamu memberi saya inspirasi dalam banyak hal dan kamu menjalankan tanggungjawab baru dengan sangat baik. Saya sangat bersyukur kerana berada dalam perjalan ini bersama-sama. Kamu sudah menjadi ibu yang luar biasa. Selamat Hari Ibu. Saya Sayang Awak.”

Pasangan selebriti popular ini mendirikan rumah tangga pada 2018 dalam majlis gilang gemilang yang diadakan di India, negara kelahiran Priyanka.

IKLAN

Kredit: nickjonas

Jangan abaikan keselamatan si manja ketika berada dalam kereta. Belajar tentang fungsi car seat serta ketahui kecederaan yang akan berlaku kerana impak kemalangan. Ketahui lebih lanjut tentang car seat di E-Workshop Sayangi Nyawa Anak Anak Dalam Kereta, Let’s Buckle Up!

Daftar secara PERCUMA di https://toko.ideaktiv.com/product/sayang-nyawa-anak-dalam-kereta/

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!