Personaliti televisyen, Nurul Syuhada Nurul Ain telah selamat melahirkan bayi keempatnya secara normal walaupun mencecah usia kehamilan 41 minggu.

Menerusi perkongsian di instagramnya, Nurul Syuhada memaklumkan proses kelahiran anak keempat ini berjalan lancar dan dipermudahkan biarpun bayi begitu selesa berada dalam perut ibu.

Isteri kepada Raja Amir Shah Raja Azwa ini memberitahu walaupun dilahirkan ketika usia kandungan sekitar 41 minggu, sudah tertulis rezekinya dapat bersalin normal.

“Terima kasih semua untuk bunga dan buahan-buahan. Setelah 41 minggu di dalam perut ibu, segala puji bagi Allah proses kelahiran selamat” tulisnya.

IKLAN

Bagaimanapun, Nurul Syuhada belum memaklumkan jantina bayi yang dilahirkan.

Momen yang paling istimewa, proses kelahiran ini ditemani suami dan dapat melihat sendiri pengorbanan ibu bertarung nyawa melahirkan anak mereka.

IKLAN

“Tahniah ibu dapat melahirkan saya dengan baik sekali dan sudah tentu ayah saya juga ada bersama menyambut kelahiran saya dan memotong tali pusat,” kongsinya.

Nurul Syuhada yang berkahwin 2014 telah dikurniakan tiga orang anak termasuk sepasang anak kembar.

Kredit: IG Nurul Syuhada Nurul Ain

IKLAN

Peranan ibu ayah dalam kehidupan anak-anak sangat besar. Setiap apa yang kita sediakan untuk anak menentukan masa depan mereka. Itulah sebabnya kita dianggap seperti SUPERHERO pada mereka. Dengan hanya RM20, banyak ilmu yang akan mama papa dapat. Yang paling best, akan dapat AKAUN SSPN secara automatik!

Untuk mendaftar, klik https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-detik-indah-bersama-si-manja/

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)