Penyanyi dan komposer, Faizal Tahir berkongsi berita gembira yang isterinya, Siti Raihanim Rohan selamat melahirkan cahaya mata ketujuh mereka, Selasa lalu.

“Syukur, Terima Kasih Doanya.” Diam-Diam Faizal Tahir Dapat Anak Ke-7

Perasaan bersyukur menimang cahaya mata ketujuh itu dikongsi kepada Gempak dan Faizal mengucapkan terima kasih kepada semua yang memberikan ucapan tahniah dan mendoakan bayinya itu.

“Syukur, Terima Kasih Doanya.” Diam-Diam Faizal Tahir Dapat Anak Ke-7

“Waalaikumsalam. Masha’Allah Subhanallah. Terima kasih atas ucapannya. Alhamdulillah,” jawab Faizal ringkas atas kehadiran orang baru dalam keluarga mereka itu.

Penyanyi Mahakarya Cinta itu sebelum ini berkongsi mengenai kelahiran anak ketujuhnya menerusi instagramnya.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Faizal Tahir (@faizal_tahir)

Meskipun hanya meletakkan emoji hati pada ruangan kapsyen pada foto tangan comel yang sedang menggengam jari, Faizal telah menerima ucapan tahniah daripada rakan artis seperti Datuk Seri Siti Nurhaliza, Akim Ahmad, Elly Mazlein, Anuar Zain, Hael Husaini dan ramai lagi yang telah memberikan ucapan tahniah buat Faizal.

Menerusi hantaran tersebut, menggambarkan Faizal gembira dan bersyukur atas nikmat dan rezeki diberikan Allah SWT.

“Alhamdulillah, thank you Ya Allah #happiestdayofmylife,” tulisnya.

IKLAN

“Syukur, Terima Kasih Doanya.” Diam-Diam Faizal Tahir Dapat Anak Ke-7

Faizal Tahir dan isteri mendirikan rumah tangga pada tahun 2001 dan dikurniakan tiga anak lelaki iaitu Ahmad Mikael Zidane, Ahmad Rifa’ei Zidane dan Khalid Al-Walid serta tiga orang anak perempuan iaitu Siti Raudhah Nur Iman, Siti Rawdha Nur Jannah dan Siti Nawar Malaikha.

Kredit: IG Faizal Tahir & Gempak

IKLAN

Virtual Baby Merangkak Race Pa&Ma is back!! Buat mama papa yang ada baby boleh merangkak, inilah masanya untuk anda sertai Virtual Baby Merangkak Race Pa&Ma! Serlahkan kepantasan dan kecomelan si manja merangkak dalam bemtuk video yang kreatif dan menarik.

Untuk join pertandingan ini, anda boleh daftar sekarang https://toko.ideaktiv.com/product/merangkak-race/ atau untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi https://wa.me/+60193452950

“Syukur, Terima Kasih Doanya.” Diam-Diam Faizal Tahir Dapat Anak Ke-7

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong p erjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!)