Tidak pernah kenal erti putus asa dalam mendapatkan zuriat, pelakon dan pengacara radio, Siti Elizad Sharifuddin atau Elizad sekali lagi mendapatkan rawatan In Vitro Fertilisation (IVF) setelah percubaan kali pertama pada 2020 menggunakan rawatan yang sama tidak berjaya.

Berkongsi di akaun Instagramnya, pelakon Teman Lelaki Upahan ini bakal membuat rawatan IVF kali kedua ditempat yang sama. Dengan kapsyen pendek penuh harapan, menurut Elizad dia sedang memilih bulan yang sesuai dimana dirinya tidak terlalu sibuk.

Tak Pernah Putus Asa, Elizad Bakal Buat IVF Kali Kedua. Warganet Doakan “Semoga Dipermudahkan Urusan.”

Susahnya nak dapat awak ni

“Tempat yang sama , harapan yang sama . Inshaallah soon , journey kedua.

“Sedang memilih bulan yang sesuai dan tak busy . Check dinding rahim dulu pagi ni .
Terima kasih Doctor @dr.azlin @sophea_fertility , kongsi Elizad

IKLAN

 

Di ruangan komen, ramai rakan artis dan warganet yang mendoakan agar urusan Elizad dipermudahkan.

Tak Pernah Putus Asa, Elizad Bakal Buat IVF Kali Kedua. Warganet Doakan “Semoga Dipermudahkan Urusan.” Tak Pernah Putus Asa, Elizad Bakal Buat IVF Kali Kedua. Warganet Doakan “Semoga Dipermudahkan Urusan.”

IKLAN

Pada tahun 2020, Elizad berkongsi journey rawatan IVF pertamanya dalam mendapatkan zuriat sendiri selepas 5 tahun berkahwin dan kini dia bakal menjalani rawatan yang sama setelah berehat selama dua tahun.

Tak Pernah Putus Asa, Elizad Bakal Buat IVF Kali Kedua. Warganet Doakan “Semoga Dipermudahkan Urusan.”

Untuk rekod, Elizad dan suami, Shamsul Baharin Rahman telah mendirikan rumah tangga sejak tahun 2015.

IKLAN

Sumber: Instagram Elizad Sharifuddin

Tak Pernah Putus Asa, Elizad Bakal Buat IVF Kali Kedua. Warganet Doakan “Semoga Dipermudahkan Urusan.”Hanya RM20, memang berbaloi dengan pelbagai resipi menarik serta info pemakanan anak. Klik saja https://toko.ideaktiv.com/product/e-book-resipiselerasimanja/ untuk dapatkan e-book istimewa ini!

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!