Setelah mengumumkan diri hamil baru-baru ini, selebriti dan pengacara serba boleh, Elly Mazlein atau mesra dipanggil Kak Lina Pom Pom nampaknya dah mula bertenaga dan kembali aktif. Walaupun mengandung di usia 40-an, Kak Lina bersyukur bayi dalam kandungan membesar dengan sihat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💋SaraAzlan💋 (@iamellymazlein)

“Syukur semua sihat..”

Terbaru di instagramnya, Elly akui usia kandungannya sudah pun melewati trimester kedua. Apa yang membuatkannya teruja, dapat melihat gelagat comel bayi dalam kandungan ketika membuat detail scan.

Menurut Elly lagi, hari ini (2 Jun) syukur berpeluang untuk membuat pemeriksaan kandungan di klinik bagi melihat perkembangan bayi dalam kandungan secara lebih jelas .

Berkongsi rasa syukur itu, dia berkongsi gambar scan bayi dalam kandungannya dengan menyatakan bahawa semua dalam keadaan sihat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💋SaraAzlan💋 (@iamellymazlein)

Bukan main lentik jari baby dalam perut

Bukan itu je, Kak Lina juga turut berseloroh dengan meminta para pengikutnya melihat jari lentik bayinya dalam perut.

IKLAN

“baby cakap, cantikkkk dikkk.. tengok tu ibu jari dia…mama gerammmmm da.. syukur Alhamdulillah baby sihat & mama pun sihat.” tulisnya.

Mohon doa orang ramai

Dalam perkongsian itu juga, Elly turut mengharapkan orang ramai dapat mendoakannya dan bayi berada dalam keadaan selamat dan sihat sehingga lahir.

Doakan Kepom & baby selamat ya kesayangan..

IKLAN

Usaha, doa yang tak putus, pasti Allah makbulkan 

Kak Lina juga turut mendoakan agar mana-mana pasangan yang sedang berusaha mendapat zuriat dapat dikurniakan cahaya mata secepat mungkin. Usaha, doa dan tawakal, pasti Allah makbulkan.

Kak kepom pun Doakan anda yang sedang usaha untuk mendapat zuriat, terus kekal usaha, doa dan tawakal ya. Kesihatan pun kena jaga juga, senaman kena buat, jaga makan dan ambil ubat yang sesuai ya.

IKLAN

InsyaAllah Allah susun cantik buat kita semua.. cuma cepat dan lambat je .. Bersangka baik selalu.

Dalam pada itu, rata-rata warganet telah meninggalkan komen diruangan Instagram Elly Mazlein dengan mendoakan agar urusan Kak Lina Pom Pom dipermudahkan sepanjang proses kehamilan sehinggalah sampa masa melahirkan bayi.

Ada juga yang masih belum dikurniakan zuriat turut sama meninggalkan komen dengan berharap supaya warganet yang lain dapat sama-sama mendoakan rezeki buat mereka yang menanti untuk menimang cahaya mata.

Kredit: ellymazlein

Ada gambar anak minum susu yang cute-cute? Jom share dengan Pa&Ma dan anda mungkin berpeluang memenangi hamper barangan bernilai RM100. Muat naik gambar anak anda di SINI

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)