Pelakon, Sharnaz Ahmad dan isterinya Noor Nabila (kakak kepada selebriti terkenal, Noor Neelofa) dilihat memuatnaik gambar raya bersama anak mereka Jebat Jayden setelah sekian lama tidak memuatnaik gambar bersama.

Mereka pernah beberapa kali bergaduh di instagram berkenaan hal rumah tangga dan memberikan ‘hint’ seolah-olah rumah tangga mereka sedang goyah.

Namun beberapa bulan kemudian, anak sulung mereka iaitu Jebat Jayden dilihat sering keluar masuk ke hospital kerana sakit.

Selepas menjalani pembedahan akibat saluran kencing (UTI) baru-baru ini, tahap kesihatan Jebat Jayden masih belum stabil.

Menerusi laman instagram, pelakon Sharnaaz Ahmad berkongsi dia akan mengadakan majlis solat hajat di Masjid As Syakirin KLCC pada bulan puasa yang lalu.

“Untuk yang belum tahu, jebat kena UTI, dan ada block di salur kencing dia.. Dah selesai jalani pembedahan.

Baca Selanjutnya:

Terima Kasih, Sampai Ke Mekah Orang Doakan. Sharnaaz & Nabila Syukur Jebat Makin Pulih

Rentetan itu pasangan ini dilihat sentiasa bersama-sama menjaga anaknya yang sakit. Gambar-gambar raya pasangan ini mendapat perhatian ramai kerana akhirnya mereka dilihat kembali bersatu demi sebuah keluarga.

Rata-rata netizen terkejut dan gembira melihat gambar pasangan ini. Ramai yang mendoakan semoga hubungan pasangan ini hingga ke Jannah.

The most beautiful raya photi i’ve seen today

Aww alhamdulillah

Semoga bahagia hingga Jannah

This pic just warms my heart kak nabila

Sumber: Nabila