Diam tak diam, pelakon dan pengacara lincah dan petah, Ain Edruce kini sudah pun memasuki bulan ke tujuh kehamilannya.

Tampil berkongsi beberapa keping gambar photo shoot kehamilannya bersama suami, Amirul Hafiz Mustaffa, Ain dilihat cukup berseri-seri. Tambah berseri kala pasangan bakal mommy dan daddy ini memilih persalinan serba putih untuk photo shoot itu. Cantik.

Kata Ain menerusi Instagramnya, kandungannya kini sudah pun memasuki usia tujuh bulan. Malah turut berterima kasih pada yang sentiasa mendoakan kesejahteraannya.

“Betul lah orang kata best moments happen when they are unplanned.

“Alhamdulillah. 7 months dah. Thank you semua yang mendoakan,” kongsinya.

IKLAN

Malah kata Ain lagi dia bersyukur kerana mempunyai suami yang sentiasa melayan karenahnya sepanjang kehamilan ini.

“Having a loving husband is a blessed. Yang korang nampak yang happy je.. yang emo-emo mirul je tahan. Hahaha. Love you daddy.

“Thank you @fillea_studio sebab sudi amik gambar kiteorang. Tunang pun dia, sampai mengandung pun dia,” kongsinya lagi.

IKLAN

Meninjau di ruangan kapsyen, rata-rata peminat Ain di Instagram turut memuji kecantikan dan aura seri yang dimiliki Ain malah turut mendoakan agar Ain dipermudahkan kelahiran bayinya sedikit masa lagi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NURULAIN BT EDRUCE (@ainedruce)

IKLAN

Ain dan Amirul mendirikan rumah tangga pada 19 Disember 2019 dan kini pasangan happy go lucky ini bakal menerima kehadiran cahaya mata sulung mereka yang dijangka lahir pada Mei ini.

Artikel berkaitan: Yes Im Pregnant, Alhamdulillah, Ain Edruce Umum Hamil Anak Pertama

Nak relaks, jom cuci mata di SINI.

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti atau event yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Kredit: @ainedruce