Semalam pelakon Shukri Yahaya dan isteri telah selamat menyambut kelahiran anak kedua mereka iaitu seorang bayi lelaki.

Berita gembira itu dikongsi oleh pelakon 7 Hari Mencintaimu di akaun Instagram miliknya. Menurut Shukri isterinya, Tya Adnan selamat bersalin bayi lelaki mereka pada jam 2.18 petang di sebuah pusat perubatan

Melalui perkongsian tersebut juga, Shukri Yahaya menzahirkan ucapan terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan bayi dan isteri tercinta.

“Alhamdulillah, hari ini, Isnin 20/7/20, jam 2.18 petang, lahirlah adik lelaki @aairaameena.

“Terima kasih pada uncles dan aunties yang dooakan untuk kesihatan, keselamatan mommy @tyaadnan dan baby yang baru lahir ni.

“Harap Allah akan balas beribu lagi kebaikan pada semua yang mendoakan, Amin,” tulisnya di Instagram.

IKLAN

Dalam posting tersebut, Shukri berkongsi sebuah video yang menunjukkan dirinya bersama bayi yang baru dilahirkan.

Sempat menjenguk ke Insta story, Shukri Yahaya turut berkongsi bagaimana cara dia membersihkan dan seterusnya menanam uri anak.

IKLAN

 

 

Dengan kelahiran tersebut juga, ramai rakan artis dan juga peminat mengucapkan tahniah buat Shukri Yahaya dan Tya Adnan dengan kelahiran bayi kedua mereka.

IKLAN

Shukri Yahaya dan Tya Adnan mendirikan rumah tangga pada tahun 2015. Pasangan ini dikurniakan seorang anak perempuan Aaira Ameena yang kini berusia empat tahun.

Sumber: IG Shukri Yahaya

Artikel berkaitan: Tahniah Shukri Yahaya & Isteri! Bakal Dapat Anak Lelaki, Usia Kandungan Tya Dah Masuk Trimester Ketiga