Pelakon terkenal, Diana Danielle mendedahkan bahawa suaminya yang juga pelakon, Farid Kamil merupakan orang penting dalam memberikan semangat untuk anak-anak kekal berpuasa penuh ramadan kali ini walaupun hanya 10 hari.


Tambahnya lagi, kedua anaknya iaitu Aurora dan Muhammad agak berat untuk bangun sahur memandangkan sekarang waktu cuti sekolah.

“Sejak akhir-akhir ni cuti sekolah, the kids berat nak bangun sahur so it’sss breakfast in bed 🥰”

Tambah Diana lagi, Farid Kamil lah yang memainkan peranan utama dalam memujuk dan memberi motivasi kepada kedua cahaya mata mereka untuk menjalankan ibadah berpuasa.

IKLAN

“@faridkamilz is very good with motivating kids untuk berpuasa, Aurora tahun ni ada lah about 10 days puasa penuh. Good job evelibadiii (cause it’s teamwork that gets us thru 😂)”

Rata-rata tersentuh dengan kelembutan Farid Kamil melayan anak-anak.

“Bagusnya tengok Farid Kamil layan anak and isteri dia”

IKLAN

“Love sangat cara Farid layan princess dia”

“sweetnya Aurora dengan ayah dia”

IKLAN

Kredit: Diana Danielle

Ramadan kali ini lebih istimewa bersama Pa&Ma Superb Huffaz. Nantikan bacaan doa dan surah pilihan dari anak-anak Genius Aulad bermula 3 April ini! Saksikan setiap hari jam 7.00 malam di Facebook Majalah Pa&Ma.

Jangan ketinggalan okay! Teruskan menyokong kami di @majalahpama #majalahpama #pamasuperbhuffaz

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!)