Hari ini iaitu 11 November 2017, beribu-ribu barang dijual murah-murah. Ia menyaksikan satu lagi fenomena dalam urusan beli-belah secara online. Kebanyakan laman membeli-belah terkenal akan menawarkan harga murah yang ‘kaw-kaw’.

Antara yang dikhabarkan akan melakukan jualan secara besar-besaran termasuklah Shopee, Lazada dan 11st. Inilah masanya untuk anda membeli-belah barangan dan kelengkapan anak-anak. Jom kita jenguk apa yang ditawarkan oleh setiap satu laman membeli-belah terkenal ini.

Shopee

Kebanyakan barangan akan diberikan diskaun sehingga 90%. Malah ada juga yang dijual pada harga serendah RM11. Barangan-barangan itu termasuklah barangan berjenama terkenal seperti Nestlé , Maybelline, OPPO, Lux dan banyak lagi sempena pelancaran 11.11 Shopee Super Sale!

Pada tarikh keramat 11 November ini juga anda boleh melihat Shocking Sale sebanyak lima kali pada harga durian runtuh! Apa lagi, jangan lupa lawati laman web Shopee ya.

 

IKLAN

Beribu-ribu Barang Dijual Murah-murah Sempena 11.11.2017

Lazada

Di laman web Lazada pula ada ditawarkan baucer berkod bernilai 11% keseluruhan dengan maksimum diskaun RM15 pada promosi revolusi online 11.11. Penebusan ini hanya sah laku pada 11 November 2017! Anda perlu cepat kerana ia ditawarkan untuk 10,000 pengguna sahaja.

IKLAN

Selain daripada itu, ada juga Lazada Gift Card yang sah pada tarikh 11 November 2017 sahaja. Wow!!! Jom hadiahkan diri sendiri dengan kad ini. Jadi bolehlah anda berjimat seboleh mungkin sambil membeli-belah barang sendiri dan anak-anak di sini. Namun, anda perlu ingat bahawa kad ini tidak boleh digabungkan dengan mana-mana Lazada Gift Cards atau baucar atau promosi di dalam satu pembelian.

 

Beribu-ribu Barang Dijual Murah-murah Sempena 11.11.2017

IKLAN

11street

Bagi yang membeli-belah di 11street dan berbelanja minimum RM80, anda bakal dapat Kupon Bonus bernilai RM11. Namun yang demikian, kupon ini cuma boleh dimuat turun oleh pembeli yang baru pertama kali berurusan dengan 11street.

Antara lain, terdapat beberapa syarat lain penggunaan kupon seperti sah untuk pembelian produk tertentu, boleh digunakan sekali sahaja, perlu digunakan pada hari yang sama ia dimuat turun, tidak boleh digunakan untuk kategori tertentu dan tertakluk kepada syarat pembelian. Oleh yang demikian, anda dinasihatkan untuk membaca terlebih dahulu syarat-syarat yang dinyatakan di dalam baucar berkenaan.

Beribu-ribu Barang Dijual Murah-murah Sempena 11.11.2017

 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI