Alangkah seronoknya kalau kita dapat membahagiakan anak-anak kan? Antara perkara yang boleh membuatkan anak merasa teruja dan gembira adalah apabila kota belikan mereka hadiah. Tak kisahlah kecil atau besar, berapa sekalipun harganya asalkan mama papa yang bagi dah cukup untuk mengukir senyuman si manja! Sesekali tak salah kita berbelanja lebih untuk anak tambahan pula cuti sekolah sudah semakin menghampiri.

Berita baik buat mama papa! Kalau anda merancang nak belikan hadiah untuk anak, apa kata dapatkan mainan istimewa untuk mereka di MR.TOY? Dengan pelbagai seleksi yang menarik, harga yang ditawarkan juga cukup berpatutan. Jom, tengok apa yang menarik di MR.TOY!

Tahukah Mama Papa?

MR.TOY merupakan anak syarikat di bawah MR. D.I.Y Group (M) Bhd yang merupakan peruncit barangan rumah terbesar dan mereka akan melancarkan pembukaan cawangan yang ke-50 di IOI Mall Putrajaya. Pembukaan ini bertujuan untuk memberi pengalaman membeli-belah yang menarik kepada pengunjung pusat membeli-belah itu dengan pelbagai jenis mainan dan produk kanak-kanak dengan harga mampu milik.

Ada 30% Potongan Harga!

Sempena pembukaan cawangan yang ke-50 ini, mereka menawarkan diskaun 30% di setiap cawangan mereka di seluruh Malaysia. Cool kan? Tambah menarik, tawaran ini berlangsung selama sebulan bermula dari 1-31 Disember 2021. Juga terdapat pelbagai aktiviti menarik yang akan diadakan di sana bermula 10-12 Disember 2021. Dengan setiap pembelian bernilai RM50 ke atas, anda akan menerima hadiah percuma sama ada Plush Dino Toy atau Handcarry Playset untuk dibawa pulang.

 

Aktiviti Menarik, Ada Santa Claus!

IKLAN

Bukan sahaja tawaran diskaun yang berbaloi, MR.TOY juga menjanjikan pengalaman indah kepada semua kanak-kanak yang datang di tujuh cawangan mereka yang terpilih. Ada Santa Claus akan hadiahkan belon kepada pengunjung yang datang.

Kalau anda mahu dapatkan hadiah untuk anak atau sesiapa sahaja, boleh dapatkan perkhidmatan membalut secara percuma, tanpa minimum pembelian. Jadi tak perlulah susah-susah nak balut hadiah sendiri. Beli dan minta sahaja pekerja di sana untuk tolong balutkan hadiah yang dibeli. Memang mudah! Keadaan pasti meriah kerana MR.TOYakan dihiasi dengan dekorasi mengikut tema yang menarik dan ada photobooth juga. Bolehlah ambil gambar seisi keluarga nanti!

Apa Aktiviti Menarik Yang Ada?

Bukan anak-anak saja, mama papa pun pasti teruja dengan aktiviti yang akan diadakan di cawangan MR.TOY yang ke -50 di IOI Mall Putrajaya:

Aktiviti 1: Shopping Spree!

  1. Berbelanja lebih dari RM100 di MR.TOY dan anda akan dibenarkan untuk memilih bola bertuah. Sekiranya berjaya mendapat bola bertuah, anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam shopping spree.
  2. “Wheel of Weapons” akan diputar dan untuk menentukan senjata yang akan anda gunakan untuk mengambil sebanyak mana barang di dalam kedai MR.TOY!

*Tertakluk kepada terma dan syarat

IKLAN

Aktiviti 2: Claw Machine

  • Pembelian minimum RM50/resit untuk satu token bermain claw machine (1x percubaan) anda berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Aktiviti 3: Free Animal Ride

  • Pembelian minimum RM50/resit untuk menunggang haiwan mainan secara percuma selama 5 minit

Every activities can put T&C apply

*Tertakluk kepada terma dan syarat

IKLAN

Aktiviti 4: Ball Toss

  • Boleh dimain secara percuma sebagai tarikan pengunjung
  • Campak bola ke dalam lubang dan anda berpeluang memenangi hadiah istimewa

Aktiviti 5: Plinko

  • Boleh dimain secara percuma sebagai tarikan pengunjung
  • Jatuhkan bola dan lihat di mana nombor bertuah mana ia berhenti bagi memenangi hadiah istimewa

Seronok kan? Kalau mama papa sedang mencari aktiviti yang mahu dilakukan seiisi keluarga boleh ke MR.TOY cawangan ke-50 di IOI City Mall Putrajaya untuk menikmati masa gembira bersama-sama. Selain membeli-belah dan menang hadiah, anda juga boleh menguatkan bonding dengan si manja. Jom, ramai-ramai ke MR.TOY!

Untuk maklumat lanjut, layari:

Sambutan Pelancaran Pembukaan MR.TOY ke-50 :  https://bit.ly/MRTOY50thStoreCelebrationGOE 
Promosi 50 stor MR.TOY seluruh negara :  https://bit.ly/MRTOY50thStoreNationwidePromotion

Laman web MR.TOY : https://www.mrtoy.com.my/
Facebook : @mrtoyMY
Instagram : @mrtoy_malaysia