Ramai sedia maklum, pasangan selebriti, Eira Syazira dan Azad Jasmin atau mesra dipanggil Pak Azad dikurniakan tiga cahaya mata perempuan yang comel. Bagaimanapun, antara ketiga-tiga anak Pak Azad, anak sulung, Ammara Sofea Rose yang sentiasa jadi perhatian dan petah berkata-kata.

Walaupun anak kedua dan ketiga Pak Azad agak pemalu sikit berbanding kakak sulung, namun mereka juga telah berjaya menarik perhatian peminat Eira Syazira dan Pak Azad.

Baru-baru ini perkongsian video di Instagram Eira Syazira buatkan ramai yang terpikat dan memuji kecomelan anak kedua Pak Azad yang dikatakan mempunyai iras seperti pelakon Bollywood terkenal, Kajol.

Anak kedua Eira Syazira ini diberi nama Ameisya Leanne Rose. Kecomelannya sebelum ini juga telah tular dengan menerima pujian ramai di media sosial.

IKLAN

Mana tidaknya, wajah Ameisya Leanne Rose ini persis seperti anak hindustan. Raut wajah ikut Pak Azad. Dengan rambut panjang seperti mommynya menyerlahkan lagi kecantikan anak dara ini.

Rata-ratanya juga memuji kelembutan raut wajah Ameisya dengan matanya yang bulat, senyuman manis dan sekali pandang persis wajah Pak Azad.

IKLAN

“Pretty sangat. Muka Azad 90% muka Eira ada sikit 10%, rambut curly tu buat tambah lagi jelita. Ada commercial value ni, jaga leklok..”

“Pak Azad vs perempuan sangat… cantiknya dia…” MasyaAllah cantiknya anak mami ni, ikut muka bapa dia ni, muka anak-anak Mami Penang..”

IKLAN

“Copy paste muka pak Azad version kulit Mommy.. So beautiful girl..”

Kredit: IG Eira Syazira Official & azadsyaziraroses

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!)