Dianugerahkan anak perempuan pastinya membuatkan mana-mana ibu merasa teruja. Teruja mempersiapkan segala kelengkapan buatnya. Malah sejak punya anak perubahan paling ketara pastinya gambar-gambar si comel yang memenuhi ruang galeri telefon bimbit.

Che Puan Juliana Evans juga tidak terkecuali berkongsi foto si comelnya, Tengku Kamiliah Zanariah yang kini sudahpun berusia dua bulan.

Terbaru pada Sabtu lalu, Che Puan Juliana Evans bersama suaminya, Tengku Shariffuddin Shah, berkongsi gambar-gambar indah sekitar majlis akikah dan cukur jambul puteri kesayangan mereka.

Berdarah kerabat diraja Johor dan Selangor, majlis tersebut disambut penuh adat di Masjid Istana Diraja, Istana Alam Shah, Klang dengan mengetengahkan warna merah jambu sebagai tema. Cantik sekali.

IKLAN

Majlis yang diadakan dengan penuh barakah ini telah dihadiri oleh ahli keluarga dan sahabat terdekat kedua belah pihak. Antara yang hadir adalah kerabat-kerabat diraja, kaum keluarga serta sahabat handai. Majlis berkenaan disambut dengan penuh meriah dan penuh istiadat diraja.

Indah Dengan Rona Merah Jambu
Menerusi laman instagram Juliana Evans, beliau telah berkongsi beberapa foto sekitar majlis berlangsung. Rona merah jambu melatari seluruh majlis.

Aura keibuan jelas terserlah pada Che Puan Juliana Evans kala mengenakan sepersalinan berona merah jambu. Beliau dan suami kelihatan cukup manis. Begitu juga dengan si comel, Tengku Kamiliah Zanariah.

Penuh Adat Istiadat
Berikut antara foto-foto menarik yang dikongsikan oleh pelakon drama Mimpi Sabrina ini menerusi laman Instagramnya.

Peminat turut mendoakan kesejahteraan kepada Tengku Kamiliah Zanariah. Semoga terus membesar menjadi anak yang sihat dan solehah.