Saban hari, gelagat Aafiyah semakin menjadi perhatian. Keletahnya yang comel dan bijak membuatkan warga maya ‘cair’ dengannya. Terbaharu menerusi akaun Instagram babyctdk menunjukkan si comel ini sedang makan keropok lekor.

Dalam video tersebut kelihatan Aafiyah sangat menikmati keropok lekor yang dia makan. Apabila ditanyakan oleh ibunya apakah nama makanan itu, Aafiyah dengan comel menjawab, “Aafiyah tah tahu lah..”. Kemudian ibunya memberitahu makanan tersebut adalah keropok lekor dan meminta Aafiyah untuk menyebutnya semula.

Artikel Menarik: [Kasihan! Muka Merah, Menangis Nak ‘Meneran’. Buat Urutan Mudah Ni Kalau Bayi Sembelit]

Jom tengok video Aafiyah makan keropok lekor! 

IKLAN

 Yang lucu adalah sebutan keropok lekor tu. Aafiyah sebut ‘kepolok lekor’. Alahai, comelnya awak ni Aafiyah! Warga maya yang menonton video itu ternyata terhibur.

Artikel Menarik: [Melompat-Lompat Tepuk Dada, Rupanya Tercekik! Tindakan Pantas Ibu Ini Selamatkan Nyawa Anaknya]

Ikuti apa komen mereka;

IKLAN

Setakat ini, video yang baharu dimuatnaik lebih kurang 19 jam yang lalu telah mendapat lebih dari 14,000 tontonan. Semoga Aafiyah terus membesar menjadi anak yang bijak dan membanggakan ibu dan ayahnya.

IKLAN

KELAS ONLINE BREASTFEEDING PERCUMA dengan daftar Pa&Ma BF VIP Eksklusif member! Hanya RM20 sahaja. Daftar https://toko.ideaktiv.com/product/pama-bf-vip-eksklusif/

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)