Orang cakap mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Begitu juga anak lelaki kepada pengacara versatil, Dayah Bαkαr iaitu Achbar Muhammad Fahri yang sering menjadi tumpuan ramai kerana mempunyai perwatakan ceria, ramah dan pandai buat orang gelak seperti ibunya.

Meskipun baru berusia dua tahun, gelagat lucu dan comel Fahri sering mencuit hati sesiapa sahaja yang melihat. Ini kerana sebelum itu, Fahri pernah buat drama tak mahu pergi sekolah dan memanggil ibunya dengan nama Dayah sahaja dek kerana selalu dengar orang sekeliling pangil nama tersebut.

Comellah Fahri, Geram Tengok Gelagatnya! Nak Sebut Dayah Bakar Keluar Ibu Bakar

Bukan itu saja, rata-rata warga maya terhibur melihat gelagat Dayah dan Fahri yang sentiasa ceria dan ada saja yang mereka lakukan sehingga buat orang ramai ternanti-nanti video dua beranak ini.

Comellah Fahri, Geram Tengok Gelagatnya! Nak Sebut Dayah Bakar Keluar Ibu Bakar

Terbaru, perkongsian mengenai Fahri sekali lagi mencuit hati ramai dimana Dayah mengajar anaknya menyebut nama penuhnya.

Comellah Fahri, Geram Tengok Gelagatnya! Nak Sebut Dayah Bakar Keluar Ibu Bakar

IKLAN

Pada mulanya Fahri hanya dapat menyebut nama ayah Dayah iaitu Bαkαr sahaja, namun berhasil menyebut nama penuh ibunya buat kali kedua.

Reaksi Fahri yang berjaya menyebut nama ibunya dengan betul membuatkan ramai gerαm dengan kecomelannya. Seolah-olah dia dapat satu kepuasan dapat menyebut dengan betul dan jelas.

@dayahbakar Yihhhhhh 😍 #fyp #fypシ #fypdongggggggg ♬ [Cute] baby and pet images – cj-stream

Keterujaannya itu buatkan Fahri juga malu-malu dan menundukkan kepalanya pada Dayah.

“Eyyy comeyyy sangat kenapa ni..”

“Kalau tak kelakar tu bukan Fahri lah kan 🥰🥰 haish geram aih mulut tu cerdik sangat 🤭”

IKLAN

“Fahri ni happy go lucky laaa sebijik ibu dia.”

“Ala comelnye..reaksi muka dia kiut bla dia boleh jawab 🥰🥰”

“Comel part dia jerit sekali ngan mak dia😂”

Kredit: Tik Tok Dayah Bakar

IKLAN

Comellah Fahri, Geram Tengok Gelagatnya! Nak Sebut Dayah Bakar Keluar Ibu Bakar

Jom, join Gathering Ibu Hamil Menawan sekarang! Banyak aktiviti dan hadiah menarik menanti dan penampilan istimewa Pn. Nad Masrom. Klik DAFTAR segera di sini https://toko.ideaktiv.com/product/gathering-mama-hamil-menawan-pama-x-numom/

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama)