Setelah sekian lama menanti, akhirnya hari ini, sebaik memasuki tanggal 1 Januari 2021, pasangan popular Fattah Amin dan Fazura berkongsi wajah puteri kesayangan mereka, Nur Fatima Aisya di instagram.

Menerusi instagram peribadi mereka, baik Fattah mahupun Fazura, sama-sama berkongsi gambar dan kapsyen yang sama. Ringkas namun cukup bermakna bila wajah Fatima dipotretkan sebagai bingkasan hadiah tahun baru untuk seluruh peminat keduanya.

“Happy New Year 2021!

“Lots of Love.. Fattah, Fazura and Fatima,” tulis mereka ringkas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Tidak sampai satu jam, foto keluarga dengan Fatima yang memandang tepat pada lensa kamera itu meraih 129,936 tanda suka daripada semua pengikut Fazura di instagram. Begitu juga dengan instagram Fattah dan satu lagi akaun rasmi @fattzuralovelife.

IKLAN

Rata-rata memuji kecomelan Fatima yang sekian lama dinantikan seluruh peminat tanah air. Tidak kurang juga yang menyatakan iras wajah daddy kesayangannya.

” OMG, Finally”

” Masya-allah Fatima is so cute, gorgeous like mummy”

“Wah akhirnya, assalamualaikum Fatima cayang”

“Copy paste daddy”

IKLAN

Meninjau di ruangan komen, rakan-rakan selebriti juga tidak ketinggalan meninggalkan pelbagai komen dan reaksi dengan perkongsian gambar Fazura itu. Rata-rata memuji kecomelan Fatima.

Semoga Fatima terus menjadi pelengkap kasih sayang Fattah dan Fazura selamanya.

IKLAN

 

Terdahulu, pasangan popular ini mendirikan rumah tangga pada 27 November 2017. Dan pada 2 Oktober lalu, Nur Fatima Aisya hadir melengkapkan lagi bahagia mereka.

Artikel berkaitan:Langsung Tak Kekok Pegang Baby, Peminat Puji Daddy Fattah Dodoikan Fatimah Penuh Kasih Sayang

Nama Penuh Makna, Nur Fatima Aisya Pilihan Fattah & Fazura Buat Cinta Hatinya!

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti atau event yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Kredit: @missfazura @fattahaminz @fattzuralovelife