Sekejap dah besar anak dara Intan Ladyana dan Haris Alif. Rasa macam baru je Intan bersalin, sekarang Evie Khadeeja dah pun berusia 7 bulan.

Apa yang menjadi perhatian, ramai yang geram melihat kecomelan Evie yang bermata sepet dan ada iras daddynya. Memang daddy little girl sangat ni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INTAN LADYANA (@intanladyana)

Menerusi perkongsian di IG Intan Ladyana, dia berkongsi gambar terbaru Evie. Mata bulat tapi sepet sebiji Haris. Sekali tengok macam anak Jepun pun ada. Dengan muka yang semakin bulat, sambil hisap puting tu cute je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INTAN LADYANA (@intanladyana)

Sebelum ini, Intan jarang berkongsi mengenai Evie namun sejak makin besar, pasangan ini dah mula berkongsi perkembangan Evie dari semasa ke semasa.

Melalui perkongsian Intan, ramai yang menitipkan doa yang baik-baik untuk Evie dan rata-ratanya menyatakan Evie copy paste Haris.

IKLAN

“Copy Muka Daddy, Macam Anak Jepun.” Comelnya Anak Dara Intan Ladyana

“Subhanallah..comelnya.. muka sebijik daddy dia”

“Copy paste daddy dia sangat 😍”

IKLAN

“Pipi tu geramnya nak gigit je rasa 😍”

“Evie dah bambam, Alhamdulillah 😍😍😍”

Kredit: IG Intan Ladyana

IKLAN

Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Ayuh, belajar cara didik anak untuk menyimpan sejak mereka kecil. Daftar sekarang di https://toko.ideaktiv.com/product/ajar-anak-simpan-duit/

“Copy Muka Daddy, Macam Anak Jepun.” Comelnya Anak Dara Intan Ladyana

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama)