Pasangan yang tahu menghargai membuatkan kehidupan lebih bermakna. Nourul Depp menerima hadiah daripada suaminya selepas melahirkan anak keempat.

Nourul yang baru melahirkan Isabella Depp pada 30 April lalu melalui pembedahan. Melalui Instagram, Nourul memaklumkan sebelum hamil, dia sebenarnya telah dipujuk suaminya, Eric Depp untuk menambah ahli dalam keluarga. Katanya ketika itu, “Insya Allah Fatimah on the way.”

I must have done something good in my life until God sent me a great husband like you @yestowellness .

I am totally grateful for what i have now and then. Alhamdulillah. .

Thank you my love 🙏🏻🌹❤️ .

#grateful #deppfamily #thedepps #littledepp #isabelladepp #firstdeppgirl #babyno4. .

Mana nya dia tak bagi hadiah. Jenuh oooo dia pujuk kami untuk mengandung lagi.

Hari ini dan bulan nilah last year dia pujuk kami di singapore. Kuasa Allah. Alhamdulillah. .

Kami hanya sebut satu ja “insyaAllah Fatimah on the way”. Tak sangka Allah bagi. 🙏🏻



Nourul atau nama sebenarnya, Noorul Huda Abdul Wahab,  mendirikan rumah tangga dengan Eric pada 6 Jun 2012 dan dikurniakan dua cahaya mata lelaki, Zachary Depp, 6, serta Raphael Depp, 4. Melalui perkahwinannya yang pertama dengan komposer & penyanyi Ajai, Nourul dikurniakan cahaya mata perempuan bernama Ayu Nazirah, 21.

Para peminat Nourul mendoakan kesejahteraan mendoakan kebahagiaan yang berpanjangan antaranya dan suami.

@nieza_mnor Sweet nyer😊😊😊, bertuah Nurul semoga bahagia hgg jannah… Aamiin

@cikpuan_bunga81 Alahai sweetnya.. Apa pun Tahniah utk baby isablle..

@pnchah @nouruldepp betul tu…setiap apa yg berlaku pd kita..kena fikir positif..ada hikmah disebalik ujian Allah..

@azlianadanish Kak @nouruldepp punyer rasa kebahagiaan skrg terserlah di wajah sgt..😊semoga Allah kekalkan kasih Sayang dan rasa bahagia kak nourul bersama suami dan anak² hingga ke syurga..😍😍

@inaicha_71 So sweet 😍. You a good woman with niat and hati yg murni and you deserved Lelaki Kiriman Allah tu as ur husband to hapuskan kedukaan dulu and give you happinees now and forever In Syah Allah. Doakan saya jugak ya. Congrats on ur baby girl Isabella. I loved her name. Lots of Love😍😍😍❤️❤️

Artikel berkenaan: [Nourul Selamat Lahirkan Anak Perempuan Kedua. Kali Ni Isabella Keluar Ikut ‘Tingkap’]

Sumber: @nouruldepp


Tinggalkan Komen