Sebagai ibu bapa yang berkerjaya, letih apabila pulang dari pejabat dan melihat rumah bersepah. Tak mungkin mahu dibiarkan, walaupun penat tetap mahu mengemas rumah untuk keselesaan keluarga.

Kebersihan dan kekemasan rumah harus dipelihara kerana khuatir anak-anak mudah
jatuh sakit jika sering terdedah dengan habuk dan debu. Rumah yang tidak dikemas akan mengumpul banyak habuk dan debu kotor dan menjejaskan kesihatan anak-anak.

Sering terdedah dengan habuk boleh menyebabkan alergi, tidak hairanlah
mengapa anak sering mengalami selsema dan batuk.

Kasihan Anak, Rumah Penuh Habuk Buat Mereka Selalu Sakit!

MACAM MANA NAK KEMAS RUMAH CARA MUDAH?

1. Buat Jadual
Untuk memudahkan proses mengemas rumah, anda perlu menyediakan jadual khas. Susun jadual mengikut waktu yang anda selesa untuk menjalankan proses mengemas rumah. Pilih kerja rumah yang tidak terlalu berat pada hari bekerja. Proses mengemas rumah secara total dibuat ketika hari bercuti.

2. Minta Bantuan Ahli Keluarga
Jangan buat semuanya sendiri! Mintalah bantuan dari suami dan anak-anak untuk mengemas bersama. Agihkan tugasan mengemas supaya tidaklah terlalu berat setiap kerja mengemas untuk dibuat.

IKLAN

3. Pilih Peralatan Mengemas Yang MUDAH
Ini paling utama! Dengan adanya peralatan mengemas yang canggih dan praktikal sudah tentu memudahkan kerja ibu bapa untuk mengemas rumah. Untuk membersihkan habuk dan debu, carilah vakum yang berkualiti.

Untuk para ibu bapa, anda pasti akan teruja dengan Panasonic Power Cordless Stick Vacuum Cleaner (MC-BJ980W147/R147) ! Rekaannya yang unik dan cantik, didatangkan dengan dua pilihan warna iaitu putih dan merah. Ia juga sangat praktikal dan mesra pengguna, sangat mudah
untuk digunakan.

Daya Sedutan Hebat!
Walaupun kecil tetapi daya sedutannya memang hebat, 200W. Paling menarik rekaan Full
Capture Power Nozzle membolehkan sedutan di celah-celah ruang yang sempit.

Berus bentuk V pada vakum dapat mengumpul segala habuk dan kekotoran ke bahagian tengah nozel untuk mudah disedut. Vakum ini mengubah kuasa daya sedutan secara automatik mengikut jumlah habuk yang dikesan (jika menggunakan operasi automatik).

IKLAN

Kasihan Anak, Rumah Penuh Habuk Buat Mereka Selalu Sakit!

Bateri Tahan Lama
Dengan hanya sekali cas (tempoh mengecas tiga jam), ia boleh menyedut segala kotoran dalam tempoh 65 minit. Lama kan? Dalam tempoh itu, kerja membersihkan rumah pasti dapat diselesaikan.

Pengesan Habuk
Paling canggih teknologi pengesan habuk pada vakum membolehkan anda mengenal pasti sama ada habuk masih wujud atau sudah pun dibersihkan.

IKLAN

Kasihan Anak, Rumah Penuh Habuk Buat Mereka Selalu Sakit!

Apabila lampu merah menyala, menandakan habuk dikesan pada sudut berkenaan dan apabila lampu bertukar biru pula menandakan bebas habuk.

Hanya 2.6kg!
Dengan segala kehebatan yang ada pada vakum ini, beratnya hanyalah 2.6kg. Anak-anak pun boleh menggunakannya. Kerja rumah tidak susah dan memenatkan lagi dengan Panasonic Power Cordless Stick Vacuum Cleaner. Setiap ciri yang ada pada vakum ini direka khas untuk memberi kemudahan kepada setiap ibu bapa untuk membersihkan rumah, kerana semua layak untuk menggunakan hanya yang terbaik!

Untuk maklumat lanjut tentang vakum ini, layari PANASONIC MALAYSIA

Kasihan Anak, Rumah Penuh Habuk Buat Mereka Selalu Sakit!Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI