Rezeki Rizqaa menjadi anak pereka fesyen tersohor Malaysia! Siapa sangka si comel yang dilahirkan pada 2 September tahun lalu kini menjadi model cilik rekaan daddynya sehingga penampilan comel Rizqaa (bemaksud rezeki dan kurniaan ALLAH SWT)) sentiasa menjadi perhatian ramai.

Anak kepada pereka fesyen Rizman Nordin dan Nurida Suraya Mohd Suhaimi kini telah mencecah usia 9 bulan. Namun keletahnya sentiasa mencuit hati kerana pandai bergaya dan memberi pose yang comel depan kamera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rizqaarizman

Di instagram @rizqaarizman, daddy dan mommynya sentiasa berkongsi perkembangan buah hati pertama mereka menggayakan pelbagai rekaan fesyen yang sesuai sangat dengan si kecil ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rizqaarizman

Bukan itu saja, cinta hati kedua daddy Rizman ini juga tak lepas dengan handbag sama ada ketika mengayakan pakaian kasual atau berbaju kurung.

Laman sosial menggunakan nama @rizqaarizman itu umpama album peribadi memaparkan setiap gerak-geri dan keletah peribadi, Rizqaa.

Beruntung Rizqaa daddy pandai buat baju

IKLAN

Majoriti pengikut IG @rizqaarizman menyifatkan betapa istimewa dan beruntungnya si comel Rizqaa berpeluang menggayakan dalam persalinan rekaan daddynya sendiri., Rizman Ruzaini.

“Kemain anak dara daddy”

IKLAN

Sebelum ini, Rizman dan isterinya selamat diijabkabul pada 13 September 2019.

Kredit: rizqaarizman

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

IKLAN

Pa&Ma dengan kerjasama 9 bulan 10 hari nak bagi webinar PERCUMA tanda terima kasih atas sokongan follower semua selama ini.

Webinar ‘Aku Tak Takut Beranak’ menampilkan barisan speaker-speaker hebat dan berpengalaman dalam bidang keibubapaan seperti Ustaz Don, Ustaz Kazim Elias, Dato’ Dr Fazley Yaakob, Dr Rizal Abu Bakar, Dr Maiza Tusimin dan Dr Afida Sohana.

Selain berpeluang menceduk ilmu yang dikongsi, anda juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah sebab ada 70 hadiah best yang ditawarkan termasuklah sebuah handphone.

So apa yang anda kena buat untuk dapat HADIAH CABUTAN BERTUAH tu? Just daftar je kat sini https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-aku-tak-takut-beranak/

FREE je tau Webinar ni!!