Lain anak lain penangannya ketika mengandung. Kalau sebelum ini penyanyi, Siti Sarah mengidam nak makan durian, lain pula kisahnya kali ini.

Tidak hanya mengidamkan beberapa jenis makanan termasuk durian, kini kata Sarah dia suka bercantik dan berdandan di rumah.

Menerusi Instagramnya, sambil mencuba menggayakan demo tudung terbarunya, Sarah turut memaklumkan yang dia kini gemar bercantik-cantik setiap hari. Memang lain macam!

“Harini tak mengidam makan tapi mengidam nak cantik-cantik pulak.

“Haa sudah! Sapa pernah macam ni?,” tanya Sarah kepada pengikutnya.

IKLAN

Dalam pada itu, isteri kepada pelawak dan penyampai radio, Shuib Sepahtu itu turut bertanyakan kepada pengikutnya samada kesukaan terbarunya itu boleh dikaitkan dengan jantina bayi dalam kandungannya.

“Rasa baby boy ke girl ni haaa?

Memilih mengenakan bawal satin square berona Gold Mustard yang menjadi kesukaannya ketika sesi demo itu, nyata persoalan Sarah itu menerima respond dari peminatnya.

IKLAN

Ramai teka girl
Dalam pada itu, rata-rata pengikut Sarah turut meneka bayi di dalam kandungan adalah baby girl. Betul ke?

IKLAN

 

Terdahulu, Sarah dan Shuib mengumumkan kehamilan anak keempat mereka pada April lalu kepada umum. Pasangan ini sebelum ini dikurniakan dengan tiga orang cahaya mata, dua lelaki dan seorang perempuan.

Menarik: Banyaknya Kek Lara, Si Cilik Lara Dah 7 Tahun, Awal Titip Ucapan Indah

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti atau event yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)