Macam-macam kisahnya bila anak-anak kita menyambut hari lahir mereka. Ada yang tak mahu potong kek, ada juga yang nak tiup lilin sentiasa dan macam-macam lagi.

Gelagat anak kepada pelakon, Shukri Yahya dan Tya Adnan yang menyambut hari lahir anak kedua mereka, Maleeq Mikayl turut sama menarik perhatian wargamaya.

Mana tidaknya, bukan hanya kek comel jadi perhatian bahkan rebutan dua beradik, Maleeq Mikayl dan kakaknya, Aaira Ameena turut sama menarik perhatian warganet.

“Drama satu episod 20/7. Si adik @maleeqmiqayl nak tepuk cake tu, yang si kakak @aairaameena tak bagi takut cake bocor. Hahahhahah bocor means pecah.

“Last-last berjaya jugak adik bocorkan cake tu.

” Frusttttt si kakak, sampai sudah dia tak de mood nak makan cake sebab cake dah tak cantik,” kongsi Tya menerusi Instagramnya.

IKLAN

Aksi comel dua beradik ini sudah semestinya jadi perhatian. Masing-masing terhibur dengan aksi Maleeq yang berusaha memegang kek, begitu juga dengan kakak yang tidak kek dipotong dek kerana terlalu cantik.

Jom kita tengok gelagat dua beradik ini. Memang comel!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tya Adnan (@tyaadnan)

IKLAN

Akhirnya kek sudah dibocorkan!

Marah pun sempat main rambut
Dalam pada marah, si kakak sempat juga main rambut malah langsung tidak memarahi adiknya. Pandainya Ameena!

IKLAN

Muka puas hati

Terdahulu, Shukri dan Tya mendirikan rumah tangga pada 20 November 2015 dan dikurniakan dengan dua orang cahaya mata, Aaira Ameena dan Maleeq Mikayl.

Menarik: Asyik Nak Gigit Mommy Masa Menyusu, Eusoff & Emelia Dah Tumbuh Gigi, Dr Halina Terharu Abang-Abang Prihatin

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti atau event yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Kredit: @tyaadnan