Bila ada anak, mama orang yang paling sibuk menguruskan segala keperluan anak. Kasih sayang mama terhadap anak memang ketara. Kalau boleh semua momen pergerakan anak hendak dirakam.

Tak percaya? Cubalah tengok galeri telefon pintar setiap mama zaman sekarang. Sejak detik anak dilahirkan sampailah anak pandai semua perkara, ada sahaja foto dan video yang dirakam.

Semuanya menjadi memori paling berharga dan disayangi ibu. Tetapi kadangkala mama terpaksa membuang sesetengah video dan foto kerana memori telefon pintar terlalu penuh.

Kalau anda menghadapi masalah tersebut bermaksud anda memerlukan sebuah telefon pintar yang mampu memenuhi keperluan penstoran yang besar untuk menyimpan segala memori foto dan video. Paling penting telefon pintar yang boleh jimat masa untuk dicas!

HUAWEI Y7a Jadi Penyelamat

IKLAN

Kini anda tak perlu risau masalah terlupa cas atau bateri telefon pintar habis tanpa sedar. HUAWEI Y7a yang terbaharu adalah peranti berpatutan yang sangat mengagumkan dan mesti dimiliki!

Berikut adalah 5 sebab kenapa mama semua mesti beli telefon pintar terbaharu HUAWEI Y7a.

1.Satu-satunya telefon pintar yang ada ciri SuperCharge 22.5W. Ia boleh dicas selaju 10 minit dan boleh tengok video selama 2 jam! Kalau dicas 30 minit dah boleh dapat bateri 44% dan hanya perlukan masa 2 jam sahaja untuk dicas penuh.

IKLAN

2.Kapasiti bateri besar 5,000mAh. Bila dah cas penuh, 16 jam boleh tengok video dalam talian dan 12 jam melayari internet.

3.Memiliki 48MP Kamera Al Quad di mana SuperSpectrum Sensor bekerja bersama AI algoritma pintar dan mampu merakam foto keindahan setiap momen walaupun di bawah sinar lampu yang malap.

IKLAN

4.Paparan skrin besar bersaiz 6.67 inci FULLHD+ dan nisbah skrin-ke-badan 90.3% yang luar biasa. HUAWEI Y7a memberikan pemandangan yang besar dalam perincian yang jelas. Kamera depan di tengah turut memberikan pengalaman optimum kepada pengguna dengan minimum gangguan.

5.Penstoran besar sehingga 128GB membolehkan anda menyimpan semua video, foto dan permainan video kegemaran anda.

Kalau mama semua nak menang hadiah HUAWEI Y7a yang bernilai RM799, jawab soalan di bawah ini ya. Tunggu apa lagi, mana tahu anda bertuah memenanginya.