Ketua Pegawai Eksekutif Nufiya Empire Sdn. Bhd dan juga Pengasas, Yaya Suhaimi hari ini melancarkan produk baharu keluaran Nufiya Empire Sdn Bhd, King Kaffe yang diadakan di Port Dickson.

King Kaffe, dihasilkan dari gabungan bahan khas seperti Kopi Arabica, Ekstrak Tongkat Ali, Ekstrak Ubi Jaga, Ektsrak Butea Superba, Ekstrak Catuaba, Ekstrak Maca, dan Ekstrak Guarana khas untuk lelaki. Menurut Pengasas, Yaya Suhaimi, produk ini lulus KKM dan dikilangkan di kilang bertaraf GMP.

“Antara kelebihan King Kaffe adalah untuk membantu masalah kesihatan kaum lelaki. Meskipun produk ini baharu sahaja dilancarkan, tetapi sebanyak 5000 set telah terjual, di mana mereka membuat pembelian lebih awal. Doakan agar King Kaffe terus mendapat tempat di hati pengguna,” jelas Yaya Suhaimi.

IKLAN

Dalam pada itu, Yaya Suhaimi turut mengajak orang ramai terutama suri rumah untuk menjana pendapatan sendiri dengan menyertai #avengersnufiya. “Setiap individu berpeluang menjadi usahawan dengan modal hanya serendah RM300 sahaja. Sistem kami memberikan kelebihan dimana setiap dropship, agen, stokis, senior stokis dan leader dapat mengumpul mata ganjaran dan tebus. Jadi semua akan dapat merasa ganjaran ataupun reward.

Leader Nufiya setakat ini berjaya capai RM100,000 sales sebulan. Dan kita mahu membantu ramai lagi suri rumah untuk mendapatkan pendapatan seperti itu,” jelasnya.

IKLAN

Lebih membanggakan, di dalam majlis itu juga turut menyaksikan upacara penyampaian sijil Jenama Pilihan Pa&Ma 2020 kepada Nufiya. Editor Pa&Ma, Emy Haznida Hazairul Sham telah menyampaikan sijil tersebut sebagai tanda penghargaan kerana jenama Nufiya telah dipilih sebagai Minuman Tambahan Ibu Pilihan.

IKLAN

Sempena pelancaran ini, Nufiya Empire Sdn.Bhd turut mengambil kesempatan untuk menghargai team yang hadir dan akan menyerahkan penghargaan khas buat mereka seperti hadiah, trofi, dan juga sijil penghargaan.

Majlis bertemakan Glitter and Glamour ini telah dihadiri seramai 95 orang yang terdiri daripada team Nufiya HQ, stokis, dan #avangersnufiya dan turut menampilkan Najib Assaddok serta isteri sebagai tetamu khas.