AEON meraikan ketibaan Ramadan dengan mengadakan Pratonton Fesyen AEON pada bulan Februari yang lalu. Uniknya acara ini diadakan sempena memperingati ulang tahun ke-40 AEON, AFPFeb24 dan disambut bersama 100 influencer sebagai Duta Kecantikan Sebenar AEON. Uniknya, ia diadakan di Rooftop @ AEON Style Taman Maluri, Kuala Lumpur.

Pratonton Fesyen AEON Bersama 100 ‘Infleuncer’ – Duta Kecantikan Sebenar, Meriah!

Ketika acara itu diadakan, AEON telah memperkenalkan beberapa koleksi yang pastinya menjadi kesukaan ramai:

  1. Memperkenalkan stad –

Gaya koleksi ini disesuaikan untuk pengembara bandar di landskap bandar yang sibuk menampilkan utiliti, fungsi dan keselesaan. Istilah ‘stad’ merangkumi minda penduduk kota dibentuk oleh intipati kehidupan luar bandar. Direka untuk mereka yang menghayati kemeriahan kehidupan bandar.

2.        Keanggunan Tradisional dengan Lebarkan Lebaran

Menandakan berakhirnya Ramadan, merangkumi renungan rohani dan ikatan kekeluargaan. Koleksi LebaranSedondon Puteri merakamkan intipati ini dengan pakaian tradisional yang elegan, meraikan kegembiraan dan kebersamaan. Koleksi KunjungLebaran tambah meriah dengan  permaidani pelbagai negeri di Malaysia serta sulaman pada baju kurung dan kebaya serta keindahan baju melayu.

Pratonton Fesyen AEON Bersama 100 ‘Infleuncer’ – Duta Kecantikan Sebenar, Meriah!

IKLAN

3. Keselesaan Setiap Hari dengan ARCADIAARCADIA

Mentakrifkan semula keselesaan dengan pakaian linen dan kapas yang direka untukpakaian harian. Menawarkan gabungan keselesaan mewah dan gaya abadi, ARCADIA memastikan koleksinya serba boleh untuk sebarang majlis, daripada material linen dan kapas sesuai untuk mereka yang inginkan gaya selesa dan tampak elegan.

4. AEON memilih Spy X Family: Where Espionage Meets StyleKoleksi Spy X Family Merangkumi intrik dan daya tarikan. Diilhamkan oleh aksara daripada “Keluarga Spy X”, pakaian ini menawarkan pernyataan berani dan keselesaan, mewakili identiti rahsia.

Pratonton Fesyen AEON Bersama 100 ‘Infleuncer’ – Duta Kecantikan Sebenar, Meriah!

Low Ngai Yuen, Ketua Pegawai Pemasaran AEON menyatakan, “Di AEON, kami percaya bahawa fesyen adalah lebih daripada sekadar pakaian; komitmen kami melangkaui fabrik, potongan dan fungsi; ia adalah mengenai memperkasakan setiap individu untuk menyatakan secara autentik diri mereka sendiri. Itulah sebabnya kami berbangga untuk mendapatkan 100 pempengaruh dan pelanggan hari ini sebagai Duta Kecantikan Sebenar kami.  

IKLAN

Mereka inilah yang akan membuat reviu serta memberi komen terhadap fesyen terbaik, kecantikan serta penjagaan diri yang sempurna. Kami mahu meraikan keunikan dan keaslian mereka serta memberi inspirasi kepada orang lain untuk melakukan perkara yang sama. Untuk tahun ke-40 kolaborasi, kali ini ia diketuai oleh Miptah Alfarizhi yang merupakan pereka fesyen dari Indonesia.”

Pratonton Fesyen AEON Bersama 100 ‘Infleuncer’ – Duta Kecantikan Sebenar, Meriah!

Kesemua Duta Kecantikan Sebenar ini akan menyumbang kepada tiga elemen iaitu:

*Memberi pandangan mereka terhadp sesuatu produk untuk membantu orang lain mengelak daripada membeli sesuatu yang tidak diperlukan – dapat bantu menjimatkan masa dan wang.

IKLAN

*Mewakili pengguna untuk memastikan setiap keinginan atau keperluan mereka diambil kira.

*Membantu untuk meningkatkan sesuatu jenama supaya lebih ramai akan mengenali produk mereka.

Pratonton Fesyen AEON untuk edisi Februari 2024 adalah sejajar dengan komitmen AEONkepada Matlamat Pembangunan Mampan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, memfokuskan kepada menggalakkan masyarakat yang aman dan inklusif untuk pembangunan mampan, menyediakanakses kepada keadilan, dan membina institusi yang berkesan, bertanggungjawab dan inklusif.

Tahniah, AEON!

 

 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI