Tanggal 4 Jun 2021 genap usia 50 tahun Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin Abdul Rahman. Menerusi laman Instagram Selangor Royal Official, ucapan tahniah dan selamat ulang tahun kelahiran dititipkan dengan memuat naik beberapa keping gambar Tengku Permaisuri Norashikin sehingga menarik perhatian ramai.

“Semoga Allah Subhanahu Wata’ala lanjutkan usia Tuanku dalam keafiatan dan senantiasa berada dalam lindungan Allah serta hidup dengan penuh kebahagiaan…
“…dianugerahkan segala taufik dan hidayah, kewibawaan dan kebesaran, kehormatan dan kemuliaan, darjat dan daulat, fid-dunia wal-akhirat,” tulis ucapan tersebut.

Ternyata ramai yang tak percaya diusia 50 tahun, masih terserlah keayuan Tengku Permaisuri Norashikin. Malah sejak menjadi penyampai berita di Radio Televisyen Malaysia (RTM) sehingga bergelar Tengku Permaisuri Selangor, ramai yang suka melihat kejelitaan dan kelembutannya.

Dengan penampilan simple Tengku Permaisuri Norashikin yang sedap mata memandang, ramai yang kagum dengannya.

Bukan itu saja, Tengku Permaisuri Norashikin sentiasa disenangi rakyat Selangor dan begitu mengambil berat dengan isu semasa yang berlaku di Selangor.

IKLAN

Gaya dan tutur kata Tengku Permaisuri yang lemah lembut itu cukup membuatkan rakyat Selangor dari pelbagai latar belakang dan umur sentiasa mengaguminya.

Meninjau ke ruangan komen, netizen memberi ucapan selamat hari lahir kepada Tengku Permaisuri Norashikin.

Tengku Permaisuri awet muda

IKLAN

Selain itu, kebanyakannya seolah-olah tidak percaya dengan usia Tengku Permaisuri Norashikin yang tidak kelihatan seperti 50 tahun sebaliknya dipuji awet muda.

Kredit: Instagram Selangor Royal Official

Pa&Ma dengan kerjasama 9 bulan 10 hari nak bagi webinar PERCUMA tanda terima kasih atas sokongan follower semua selama ini.

IKLAN

Webinar ‘Aku Tak Takut Beranak’ menampilkan barisan speaker-speaker hebat dan berpengalaman dalam bidang keibubapaan seperti Ustaz Don, Ustaz Kazim Elias, Dato’ Dr Fazley Yaakob, Dr Rizal Abu Bakar, Dr Maiza Tusimin dan Dr Afida Sohana.

Selain berpeluang menceduk ilmu yang dikongsi, anda juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah sebab ada 70 hadiah best yang ditawarkan termasuklah sebuah handphone.

So apa yang anda kena buat untuk dapat HADIAH CABUTAN BERTUAH tu? Just daftar je kat sini https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-aku-tak-takut-beranak/

FREE je tau Webinar ni!!


(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)