Tahniah diucapkan buat penyanyi dan penyampai radio, Haziq Hussni yang bakal menimang anak ketiga selepas mengumumkan kehamilan isterinya.

Haziq menzahirkan rasa syukur yang tidak terhingga atas rezeki kurniaan Allah itu menerusi satu hantaran di Instagramnya.

Menurut kata Haziq lagi, usia kandungan isterinya kini sudah pun hampir lima.

“Alhamdulillah Allahuakbar. It’s been 5 months.

“Say hi to adik heidy yaya 🤍,”tulisnya berkongsi di Instagram.

IKLAN

Bapa kepada dua cahaya mata, Yaya dan Heidy ini juga turut mendoakan mana-mana pasangan yang sedang menantikan zuriat agar sentiasa dipermudahkan.

“Kami doakan urusan korang yang menantikan cahaya mata juga dipermudahkan. Amin,”tulisnya lagi.

Dalam pada itu, rakan-rakan selebriti dan pengikut Haziq turut mengucapkan tahniah di atas perkhabaran gembira itu.

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haziq Hussni (@haziq_hussni)

Terdahulu, Haziq mendirikan rumah tangga bersama isterinya Putri Ayunda pada 15 Julai 2016. Pasangan ini dikurniakan dengan dua orang cahaya mata, Heidy Nufael dan Chayra Aulia.

IKLAN

Menarik: Tak Sangka Ada Baby Shower Sekali, Selesai Doa Selamat, Ernie Zakri Terharu Kejutan Suami

Tak sabar tunggu baby lahir, nak persiapkan mental dan fizikal sebelum si manja lahir nanti. Mahu belajar segalanya tentang ilmu persediaan urus bayi selepas lahir? Jom sertai E-Workshop Pa&Ma: Misi Mama Sambut Baby! Daftar sekarang di https://toko.ideaktiv.com/product/pama-e-workshop-misi-mama-cantik-sihat/

Kalau musim buah-buahan, ramai yang tahu makan je tapi nama buah apa pun tak tahu. Kali ini kita cabar adik-adik BK, agaknya diorang tahu tak nama-nama buah yang ada dalam dunia.

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!