Sejak bergelar ibu tiga bulan lalu, Elisya Sandha akui ia suatu momen yang sangat bermakna. Menantu Sheila Rusly ini bersyukur kerana puteri sulungnya tidak banyak kerenah selain mudah untuk dijaga.

Menerusi laporan mStar Online, Elisya berkata, pada mulanya dia mengakui perlu mengorbankan waktu tidur tetapi kini Bunga Elhaq semakin memahami keadaan sekelilingnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Elisya (@elisyasandhaofficial)

“Ya Allah senang nak jaga dia. Bunga sangat memahami, contohnya macam saya keluar kerja. Dia tak menangis.

“Bila tanya ahli keluarga yang jaga dia, mereka kata Bunga okey je. Alhamdulillah.. dia bukan penghalang untuk saya menyambung karier.

“Senang Jaga Dia, Bunga Anak Susah Nangis.” Mata Tu Ikut Gen Nanna Sheila!

“Waktu seminggu selepas bersalin, agak susah la tak cukup tidur. Sekarang dah besar sikit.. dia faham,” ujar pelakon drama Ratu Ten Pin.

Terbuka kongsi wajah Bunga

Sementara itu, Elisya juga memaklumkan, dia tidak mempunyai masalah untuk berkongsi wajah Bunga untuk tatapan orang ramai di media sosial.

IKLAN

“Senang Jaga Dia, Bunga Anak Susah Nangis.” Mata Tu Ikut Gen Nanna Sheila!

Pelakon berusia 23 tahun itu dan suaminya Uzair Haqimy percaya netizen akan mendoakan yang baik-baik sahaja untuk anak mereka.

“Bagi saya masing-masing ada hak sendiri, kalau saya tak nak tunjuk gambar Bunga pun boleh je tak nak tunjuk.

“Senang Jaga Dia, Bunga Anak Susah Nangis.” Mata Tu Ikut Gen Nanna Sheila!

“Tapi bagi saya, mungkin ada orang di luar sana menghadapi hari yang sangat sukar tiba-tiba tengok gambar Bunga mereka rasa senang dan sekurangnya buat mereka tersenyum.

“Saya percaya mereka di luar sana yang melihat Bunga mereka akan doa yang baik-baik sahaja untuk Bunga,” kata adik kepada pelakon Fasha Sandha itu.

IKLAN

“Senang Jaga Dia, Bunga Anak Susah Nangis.” Mata Tu Ikut Gen Nanna Sheila!

Elisya dan Uzair Haqimy mendirikan rumah tangga pada 21 Ogos 2021 serta anak sulung  pada 18 Jun lalu.

Sumber: mStar Online, IG Elisya Sandha & Uzair Haqimy

Anak dah boleh merangkak laju? Ayuh mama papa yang ada baby comel-comel tu, inilah masanya untuk sertai Baby Merangkak Race! Daftar sekarang di link ini: https://toko.ideaktiv.com/product/simpan-sspnxpama-baby-merangkak-race/

IKLAN

“Senang Jaga Dia, Bunga Anak Susah Nangis.” Mata Tu Ikut Gen Nanna Sheila!

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama)