Pelakon terkenal, Mawar Rasid mendedahkan bahawa dia telah hamil anak kedua melalui postingnya di instagram. Disebalik berita gembira tersebut, dia turut memohon doa ramai agar kandunganya membesar dengan sempurna dan selamat.

Alhamdulillah.. Syukur.. doakan 2nd baby Mawar membesar dengan sempurna dan selamat.

Menurutnya lagi, kehamilan kali ini agak mencabar berbanding kehamilan pertama. Dia diuji dengan alahan teruk sehingga terganggu aktiviti seharian. Tambahnya lagi, dia turut berehat daripada melakukan Tik Tok Challenge dan kerja-kerja lain.

IKLAN


Doakan Mawar jugak tau.. kalini alahan teruk sikit.. tu yang slow sikit online.. ramai request buat barbie challenge, tapi x larat.. sorry gais.. bnyk lagi nak buat challenge2 lain dan kerja lain2.. tapi semua tergendala.. doakan mekwa alahan cepat clear tauuu.. loya teruk kali ni

IKLAN


Mawar mendirikan rumah tangga bersama Raden Faizal Ahmad Yaakob (Raf Yaakob) pada tahun 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata bernama Raden Rafael Raf, 1 tahun 3 bulan. Selain itu Mawar turut menjaga dua anak suaminya iaitu Raden Ahmad Rayyan, Raden Seri Raysaa Chanela.

IKLAN


Namun apa yang menarik perhatian ramai adalah gelagat Raden Rafael (Raden) mengigit perut apabila Mawar menyuruh anaknya itu mencium bakal adik. Comel habis!

Mawar masih lagi rahsiakan usia kandungan dan jantina bayinya. Ramai yang mendoakan kesihata ibu dan bayi termasuklah rakan artis. Rata-rata teruja dengan berita gembira ini dan tak sabar menunggu kelahiran baby Raden.

Sumber: Instagram Mawar Rashid