Bagi yang baru bergelar ibu dan menyambut kelahiran anak sulung pasti terasa sukar hendak berdepan dengan pengalaman menyusukan anak sendiri.

Rasa kekok usah cakaplah. Ditambah pula dengan rasa stress bila susu tak muncul tiba malah tak banyak macam orang lain. Makin tambah stress bila aksesori pam seperti  botol penyimpanan, plastik dan sebagainya tidak mencukupi. Boleh kata kalau semua ni tak lengkap makinlah bertambah stress ketika pantang.

Jangan susah hati dan stress, lebih-lebih lagi bila berada dalam tempoh berpantang. Label Botol daripada jenama baru di Malaysia iaitu Baby Koala pasti dapat membantu kerunsingan mama.

Tak Payah Tanggalkan Pelekat Botol Susu Lagi, Guna Label Botol Baby Koala Ni Je, Mudah!

Produk genius ni memang sangat mudah. Paling menarik setiap kali nak simpan stok susu dalam peti ais,  mama dah tak perlu lagi beli pelekat kecil dan tampalkan pada botol untuk tulis tarikh dan nama ketika waktu nak simpan susu.

Mudah saja, gunakan Label Botol Baby Koala ni dan tuliskan saja nama dan tarikh simpan susu. Memang mudah.

IKLAN

Tak Payah Tanggalkan Pelekat Botol Susu Lagi, Guna Label Botol Baby Koala Ni Je, Mudah!

Produk ni baru saja dilancarkan di Malaysia pada Oktober lalu dan sambutannya memang hebat. Maklumlah mudah, siapa yang tak nak kan?

Lagi pula bila produk Label Botol Baby Koala ni direka cukup unik sebab menggunakan silikon gred makanan yang berkualiti tinggi.

IKLAN

Jadi tak payahlah basuh botol dan tanggalkan kertas pelekat serta basuh kotoran kesan marker di botol susu lagi. Simpan sahaja Label Botol ni dalam beg dan gunakan bila hendak simpan susu.

Tak Payah Tanggalkan Pelekat Botol Susu Lagi, Guna Label Botol Baby Koala Ni Je, Mudah!Tak Payah Tanggalkan Pelekat Botol Susu Lagi, Guna Label Botol Baby Koala Ni Je, Mudah!

Tak kiralah samada sedang mengepam semasa waktu bekerja atau di rumah, Label Botol Baby Koala membolehkan anda melabel botol dengan nama, tarikh dan kandungan tanpa sebarang masalah untuk mengelakkan campuran. Tulis, basuh dan tulis semula sekerap yang anda suka.

IKLAN

Label ni juga buat anda jadi lebih bersedia dan teratur. Dengan alat yang betul, penyimpanan susu ibu jauh lebih mudah dan momen-momen menyusukan bayi menjadi lebih tenang dan aman. Stress pun dah tak ada.

 

Tapi bukan saja pada botol susu, Label Botol Baby Koala ni boleh digunakan pada cawan sippy, botol air dan bekas makanan kecil dan sebagainya. Label yang menarik dan berwarna-warni ini boleh ditulis semula, boleh dibasuh serta boleh digunakan semula untuk kegunaan harian. Setiap pek mengandungi 4 keping Label Botol Baby Koala dan 1 pen marker. Harganya pun murah, RM49.90 sahaja. Wow hebat!

Tak Payah Tanggalkan Pelekat Botol Susu Lagi, Guna Label Botol Baby Koala Ni Je, Mudah!
4 Ciri Hebat

  • Boleh digunakan dengan mana mana pen marker. Mudah dipadam dengan air.
  • Sangat elastik dan fleksibel.
  • Dihasilkan daripada silicon gred makanan bekualiti tinggi yang bebas daripada BPA, BPS, PVC dan Phthalate. Produk mesra alam dan tidak toksik. Mudah dan menjimatkan.
  • Boleh dimasukkan di dalam sterilizer, dishwasher dan microwave.

 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI