Dalam keadaan sekarang, terlalu banyak jangkitan virus dan kuman yang menjejaskan kesihatan seisi keluarga. Oleh itu, penjagaan kebersihan sangat penting bagi memastikan kesihatan kita sentiasa berada di tahap terbaik. Bukan sahaja perlu sentiasa menjaga kebersihan diri seperti kerap mandi dan mencuci tangan tetapi TANDAS juga!

Tandas Tak Bersih, Banyak Kuman. Jadi Punca Satu Keluarga Selalu Tak Sihat!
Sumber foto: www.freepik.com

Tak ramai yang memandang serius tentang kepentingan membersihkan tandas sedangkan di situ jugalah paling mudah pembiakan bakteria berlaku.

Coway Malaysia Lancar BATERI BIDET

Bercerita tentang penggunaan tandas serta kepentingan menjaga kebersihannya, Coway Malaysia yang merupakan syarikat pakar penjagaan air, udara dan kesejahteraan ini juga telah melancarkan satu lagi hasil ciptaan serba canggih dengan memperkenalkan BATERI BIDET, alat pemancut air untuk membersihkan punggung dan bahagian sulit kita selepas membuang air.

Tandas Tak Bersih, Banyak Kuman. Jadi Punca Satu Keluarga Selalu Tak Sihat!

BATERI BIDET Sasarkan Pembersihan Tandas Yang Sempurna & Mudah

Dengan teknologi pintar BATERI BIDET Coway, urusan membersihkan diri kini lebih menyenangkan dengan penyelesaian yang bersih dan mudah digunakan ini. Menurut Kyle Choi, Pengarah Urusan Coway Malaysia, selari dengan usaha masyarakat Malaysia untuk mengurangkan penggunaan kertas dalam kehidupan seharian, seharusnya ia perlu diterapkan dalam amalan penggunaan tandas juga.

“Pemancut air BATERI BIDET menyasarkan pembersihan sempurna lagi mudah, sambil mengurangkan pengunaan air daripada cara pembersihan biasa, seperti alat pancutan air pegangan tangan. Tambahan pula, bidet tidak menyebabkan percikan air merata-rata lantai, mencegah lantai tandas basah dan mengurangkan kecederaan akibat tergelincir dan jatuh. Kes seperti ini sebenarnya menimpa satu daripada setiap tujuh rakyat Malaysia,” tambah Kyle lagi.

Banyak Manfaat Yang Menyokong Kesihatan Pengguna

IKLAN

Bidet juga menawarkan manfaat khusus lain yang menyokong kesihatan dan kesejahteraan. Penggunaan bidet telah didapati mencegah dan menambah baik pengurusan jangkitan pundi kencing, buasir dan kebersihan semasa haid wanita, di samping menjaga kesihatan prostat dalam kalangan lelaki.

Tandas Tak Bersih, Banyak Kuman. Jadi Punca Satu Keluarga Selalu Tak Sihat!

Kawalan pintar bidet boleh menjanjikan pengalaman membersihkan diri yang memudahkan orang kurang upaya, warga emas, wanita hamil dan pesakit selepas pembedahan. Sementara itu, bidet juga didapati mencegah dan menangani pelbagai masalah seperti sembelit dan jangkitan saluran kencing.

Di tandas awam pejabat atau pusat membeli-belah khas untuk kegunaan orang ramai, bidet dengan fungsi pembersihan diri sudah tentu membantu meningkatkan tahap kebersihan keseluruhan.

Praktikal & Mudah Guna

BATERI BIDET Coway yang mesra pengguna menawarkan pelbagai ciri praktikal. Fungsi pembersihan diri bidet membolehkannya dicuci secara automatik sebelum dan selepas digunakan untuk menjamin tahap kebersihan yang lebih tinggi. Panel satu sentuhan menawarkan kawalan mudah dan serba guna bagi beberapa posisi pembersihan, dua kawalan tekanan air dan empat penetapan arah air. Dikendalikan sepenuhnya dengan bateri, bidet ini boleh dipasang atas tandas anda tanpa soket dinding.

IKLAN

Tandas Tak Bersih, Banyak Kuman. Jadi Punca Satu Keluarga Selalu Tak Sihat!

Sementara itu, sensor tempat duduk membolehkan bidet untuk diaktifkan hanya apabila berat duduk manusia dikesan, mengelakkan percikan air tidak sengaja, terutamanya anak-anak kecil yang suka menekan setiap butang dan suis di rumah. Reka bentuk nipis dan fungsi BATERI BIDET Coway juga menjimatkan ruang dan menambah keanggunannya.

Tambahan lagi, pengguna akan mendapat manfaat tambahan perkhidmatan penyelenggaraan BATERI BIDET sekali setiap empat bulan, di mana pemancut bidet dibersihkan setiap kali penyelenggaraan untuk meningkatkan tahap kebersihan.

Hanya RM49 Sebulan, Berbaloi!

BATERI BIDET Coway sedia menjadi alat berguna di rumah anda menerusi skim penyewaan termampu hanya pada RM49 sebulan dan disediakan bersama perkhidmatan penyelenggaraan percuma untuk tempoh lima tahun. Di samping itu, anda juga boleh membeli secara langsung pada harga RM1,390, yang termasuk perkhidmatan penyelenggaraan percuma untuk satu tahun.

IKLAN

Tandas Tak Bersih, Banyak Kuman. Jadi Punca Satu Keluarga Selalu Tak Sihat!

 

Berita baik buat anda! Dengan pembelian mana-mana produk Coway, pembayaran untuk BATERI BIDET akan bermula pada bulan keempat pemasangan. Hebat kan? Tiga bulan penggunaan BATERI BIDET secara percuma, dengan syarat ada pembelian produk Coway yang lain.

Tandas Kekal Bersih, BATERI BIDET Satu Keperluan! 

Sememangnya penggunaan BATERI BIDET ini dapat membantu untuk mengurangkan risiko kemalangan dalam tandas. Bukan itu saja, ia dapat mengekalkan kebersihan dalam tandas. Bukan saja mudah digunakan, bidet juga akan dibersihkan secara automatik. Terbaik!

Rekaan minimalis penuh gaya, BATERI BIDET sememangnya satu keperluan dalam setiap rumah!

Oleh itu, rakyat Malaysia kini boleh menikmati pengalaman pembersihan sempurna lagi mudah dengan BATERI BIDET Coway! Untuk maklumat lanjut mengenai Coway dan produk pemenang anugerahnya, sila layari www.coway.com.my

 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI