Pelakon, Elisya Sandha yang bakal melahirkan bayi perempuan sulungnya memohon doa semua agar proses kelahiran bayi sulungnya dipermudahkan Allah SWT.

Semalam menerusi Instagramnya, Elisya turut memuat naik sekeping gambar suami yang ketika itu sudah pun berada di hospital untuk menyambut kelahiran bayi sulung mereka.

Jom tonton tip jadi bapa cool dan terbaik. 

“Bismillahirahmamhirahim. You’re going to be a father sayang, a great one.

“Minta semua doakan urusan Elisya dipermudahkan, maaf atas salah dan silap,” tulisnya di Instagram.

Dalam pada itu, suami Elisya, Uzair Haqimy yang juga anak kepada pengarah dan penerbit, Sheila Rusly turut memuat naik sekeping gambar Elisya yang berada di hospital.

IKLAN

Sambil mendoakan isterinya, Uzair juga turut membingkiskan ucapan manis melihat kekuatan yang di bawa isterinya itu saat berdepan detik termanis dalam hidup mereka.

“Dalam banyak banyak jasa I kepada you selama ni, dan selamanya. Tidak akan pernah dapat I tanding kan dengan jasa you yang ini sayang.

IKLAN

“I admire the strength you have sayang. You’re such a strong person. What a mother you are @elisyasandhaofficial ❤️❤️,” tulisnya.

Malah Uzair juga turut memohon doa semua agar isteri dan anak yang bakal dilahirkan dipermudahkan.

“Mintak jasa baik semua yang melihat posting ni untuk doakan hanya yang terbaik untuk isteri saya ❤️ I would appreciate it a lot, thank you ❤️,” kongsinya lagi.

IKLAN

Semoga Elisya dipermudahkan urusan melahirkan dan bayi perempuan yang ditunggu berada dalam keadaan baik semuanya.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Elisya (@elisyasandhaofficial)

Menarik: Hidung Terletak Macam Baby Korea, Wajah Ala-Korea Anak Intan Ladyana Curi Perhatian, Comelnya!

Adakah anda sedang hamil? Sertai Webinar Kehamilan PERCUMA anjuran Pa&Ma secara virtual pada 26 Jun 2022 (Ahad) jam 9.30 pagi yang menjemput speaker- speaker hebat dalam bidang kehamilan & kelahiran seperti Dr Maiza Tusimin, Dr Tengku Puteri Zainab, Dr Siti Sarah Aishah, Ustazah Fatimah Syarha, Encik Fhais Salim dan selebriti jemputan Ezzaty Abdullah.

Daftar nama sebagai peserta webinar di https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-aku-tak-serik-bersalin/

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!