Yusuf Iskandar anak sulung pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha kini semakin aktif dan berdikari. Besar harapan daddy kepada Yusuf. Coretan Hairul ini membuat hati tersentuh membacanya.

Coretan Hairul dimuat naik Hairul ke Instagram beserta kapsyen yang meluahkan perasaan dan harapannya kepada Yusuf.

“Yusuf First Time Boleh Jalan Umur 8 Bulan”. Coretan Menyentuh Hati Hairul Azreen Untuk Yusuf

Posting tersebut berkisar mengenai memori Hairul tentang perkembangan Yusuf yang mula berjalan ketika berusia 8 bulan. Hairul turut menyatakan yang Yusuf suka berjalan dan hanya akan memerlukan stroller ketika mahu melelapkan mata sahaja. Ternyata Yusuf anak lelaki yang kuat dan tidak banyak ragam.

“Yusuf First Time Boleh Jalan Umur 8 Bulan”. Coretan Menyentuh Hati Hairul Azreen Untuk Yusuf

“Yusuf Iskandar♥️
Hari ni Yusuf 2 tahun 5 bulan, daddy nak cerita yang Yusuf first time boleh jalan masa tu berumur 8 bulan pun di Japan ?? dan sekarang Yusuf sangat suka berjalan kaki dari pagi sampai malam.”

“Tak kira kita pergi Disneyland ke Disney sea ke move next negeri ke Yusuf tetap tak nak naik stroller.”

“Kaki Yusuf sangat kuat, (daddy pulak mcm nak naik stroller). Tapi cuma bila nak tidur je Yusuf perlukan stroller.”

IKLAN
HARAPAN BUAT YUSUF

Dalam catatannya itu juga, Hairul turut menyatakan harapannnya buat Yusuf sebagai anak sulung dan seorang abang untuk menjaga mommy dan adiknya yang bakal lahir nanti. Hairul yakin Yusuf akan mampu untuk memikul tanggungjawab itu.

“Yusuf First Time Boleh Jalan Umur 8 Bulan”. Coretan Menyentuh Hati Hairul Azreen Untuk Yusuf

“Alhamdulillah lepas ni InsyaAllah Yusuf akan dapat adik, jadi abang yang baik boleh jaga mommy & adik dengan baik sebab Yusuf anak lelaki yang pertama tanggungjawab sangat tinggi InsyaAllah Yusuf boleh pikul tanggungjwb ini.”

The Best Never Rest Son ☝️
-AMIN-

IKLAN
DOA UNTUK SEMUA

Selain itu, pelakon filem Paskal juga menghargai doa daripada semua dan turut mendoakann kepada para pasangan yang sedang menantikan kehadiran anak dalam perkahwinan, jodoh dan pasangan yang membahagiakan sehingga ke syurga.

By the way saya tahu ada yang di luar sana selalu doakan yang baik-baik untuk family saya. Terima kasih banyak2 ??

Apa kata di ruang Instagram saya ini kita gunakan utk berdoa yang baik-baik utk followers saya & family saya ini kita sama-sama doa

Kepada yang sudah kahwin tapi belum dapat zuriat sama-sama kita doakan anda akan di kurniakan cahaya mata yang soleh / solehah satu hati nanti -AMIN-

IKLAN

Kepada yang belum bertemu jodoh sama-sama kita doa tak lama lagi akan bertemu pasangan hidup masing-masing yang serasi, membahagiakan antara satu sama lain hingga ke anak cucu
-AMIN-

Kepada pasangan suami isteri sama-sama kita doa jodoh kita dgn pasangan tercinta murah rezeki & kekal bahagia dunia akhirat dan menjadi TEMAN SAMA-SAMAMASUK KE SYURGA -AMIN- Sebut yang baik2 sebab kata2 itu doa ?

Last tu lagu fav mommy kamu @haniszalikha yang selalu buat daddy senyum bila mommy menyanyi 
she is my bam bam ?

View this post on Instagram

Yusuf Iskandar♥️ hari ni Yusuf 2Tahun 5Bulan, daddy nak cerita yang Yusuf first time boleh jalan masa tu berumur 8 bulan pun di Japan ?? dan sekarang Yusuf sangat suka berjalan kaki dari pagi sampai malam tak kira kita pergi Disneyland ke Disney sea ke move next negeri ke Yusuf tetap tak nak naik stroller, kaki Yusuf sangat kuat, (daddy pulak mcm nak naik stroller)?Tapi cuma bila nak tidur je Yusuf perlukan stroller, Alhamdulillah lepas ni insyaallah Yusuf akan dapat adik, jadi abg yang baik boleh jaga mommy & adik dgn baik sebab Yusuf anak lelaki yang pertama tanggungjawab sangat tinggi insyaallah Yusuf boleh pikul tanggungjwb ini The Best Never Rest Son ☝️ -AMIN- , btw saya tahu ada yang di luar sana selalu doakan yang baik2 utk family saya Terima kasih banyak2 ?? apa kata di ruang instagram saya ini kita gunakan utk berdoa yang baik2 utk followers saya & family sy ini kita sama2 doa , kepada yang sudah kahwin tapi belum dapat zuriat sama2 kita doakan anda akan di kurniakan cahaya mata yang soleh / solehah satu hati nanti -AMIN- , kepada yang belum bertemu jodoh sama2 kita doa tak lama lagi akan bertemu pasangan hidup masing2 yang serasi, membahagiakan antara satu sama lain hingga ke anak cucu -AMIN- , kepada pasangan suami isteri sama2 kita doa jodoh kita dgn pasangan tercinta murah rezeki & kekal bahagia dunia akhirat dan menjadi TEMAN SAMA2 MASUK KE SYURGA -AMIN- , Sebut yang baik2 sebab kata2 itu doa ? , last tu lagu fav mommy kamu @haniszalikha yang selalu buat daddy senyum bila mommy menyanyi she is my bam bam ?

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

Sumber: hairulazreen


“Yusuf First Time Boleh Jalan Umur 8 Bulan”. Coretan Menyentuh Hati Hairul Azreen Untuk Yusuf

Bayi pramatang lahir jauh lebih awal daripada tarikh jangkaan bersalin sedangkan banyak lagi organ-organ masih belum matang sepenuhnya. Dengan kemajuan teknologi perubatan mereka bertahan dan boleh membesar seperti anak-anak normal yang lain.
.
Nak tahu lebih lanjut mengenai kelahiran & survival anak pramatang, tonton rancangan TV Pa&Ma, 6 November 2018 jam 12 tengah hari dan 9 malam di Astro Prima & Astro Maya HD yang bertajuk Survival Anak Pramatang.

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI