Pelakon, Jozlynn memuat naik insta story kenangan setahun yang lepas ketika dia sedang berbasikal di sekitar Kuala lumpur.

(Followers Pa&Ma nak dapatkan barangan yang comel-comel untuk anak boleh klik SINI)

Namun video tersebut disalah ertikan oleh sesetengah warga maya yang terlalu mengambil berat kerana menyangka Jozlynn melakukan aktiviti berbasikal ketika ini sedangkan dia masih dalam tempoh berpantang selepas melahirkan anak keenam awal September yang lalu.

Terpanggil untuk memperbetulkan keadaan, Ozlynn yang juga isteri kepada Johan Raja Lawak menjelaskan bahawa video tersebut sebenarnya dikongsi kembali setelah setahun dan sememangnya kepsyen yang ditulis juga jelas menyatakan video tersebut diambil setahun yang lalu.

IKLAN

“Sangat prihatin rakyat Malaysia.. di video basikal tu pun dah ada ayat baru semalam kayuh tahu-tahu dah setahun.. bermaksud video dah setahun”

“Maksud ayat sebulan tu, dalam tempoh belajar kayuh tak sampai sebulan dah mendaki bukit-bukit tinggi”

Tambahnya lagi, dia masih dalam tempoh berpantang hari ke 18 dan tidak terfikir untuk kayuh basikal dalam keadaan seperti ini.

“Saya ni baru je pantang 18hari, tak sampai sebulan lagi. Nak kayuh apanya.. dengan kepala berpilis, perut berbarut 20 meter panjang, ada ketika masih berkain batik, mana maunya kayuh”

IKLAN

Walaupun Jozlynn dan Johan sudah menimang cahaya mata ke-6, namun dia masih lagi tahu menjaga diri.

“InsyaAllah sekalipun anak dah masuk 6, saya masih tahu menjaga diri.”

Dia turut mengucapkan terima kasih kepada yang mengambil berat namun sempat menasihati supaya warga maya bersangka baik sebelum mengeluarkan pendapat.

“Anyway terima kasih pada yang ambil berat dan pada yang tak tahu situasi, belajar husnuzon ye”

IKLAN

Pasangan selebriti Johan dan Ozlynn Wati menyambut kelahiran cahaya mata keenam mereka pada awal september lalu namun masih belum mendedahkan identiti bayinya.

Baca: Susu Kolostrum Paling Bagus Tinggi Protein, Vitamin Larut-Lemak, Mineral & Immunoglobulin. Susukan Anak Secepat Mungkin Selepas Bersalin!

Kredit: Ozlynn

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Pa&Ma BF VIP Eksklusif mengalu-alukan ibu yang sedang hamil dan menyusu anak mendaftar sebagai peserta. Harga promosi pendaftaran peserta hanya RM20 sahaja. Daftar di https://toko.ideaktiv.com/product/pama-bf-vip-eksklusif/