“Bila-bila masa sahaja”. Begitu kongsi selebriti dan usahawan popular, Neelofa yang kini menunggu detik melahirkan bayi sulungnya pada bila-bila masa sahaja.

Neelofa yang kini menunggu hari mengakui agak gementar untuk melalui detik itu namun mengharapkan doa-doa semua agar proses kelahiran bayi sulungnya itu dipermudahkan Allah SWT.

Malah kata bekas pengacara Meletop ini lagi, dia sudah semestinya akan berkongsi detik bahagia itu dengan semua.

” Satu pengalaman yang berbeza. Insyallah untuk kelahiran nanti saya akan kongsi dengan semua, dalam masa terdekat. Orang kata menghitung hari. Dekat dah dan bila-bila masa saja,” kongsinya.

IKLAN

Kata anak kelahiran negeri Cik Siti Wan Kembang ini lagi, dia mengakui agak gementar kerana ia merupakan pengalaman pertama bagi dirinya.

Persiapan juga telah siap dilakukan, hanya menunggu permata hati hadir dalam hidup pasangan ini.

“Saya tak nafikan nak melalui proses ini memang rasa gementar. Dari segi persiapan pun saya kena belajar banyak perkara. Banyak baca buku, bertanya pada orang. Barangan baby pun alhamdulillah dah siap.

IKLAN

Mahu bersalin normal
Sama seperti ibu-ibu lain, Neelofa juga mengharapkan kelahiran bayi sulungnya itu nanti dipermudahkan malah turut berharap diberikan rezeki untuk bersalin secara normal.

“Insyallah kalau diberikan rezeki memang nak bersalin normal.

“Terima kasih yang mendoakan kelahiran saya. Minta doakan semoga segalanya dipermudakan,”kongsinya lagi.

Menarik: Baby Happy Dapat Makanan Sedap, Emoji Neelofa Tarik Perhatian Wargamaya, Ramai Teka Baby Boy

IKLAN

Tak sabar tunggu baby lahir, nak persiapkan mental dan fizikal sebelum si manja lahir nanti. Mahu belajar segalanya tentang ilmu persediaan urus bayi selepas lahir? Jom sertai E-Workshop Pa&Ma: Misi Mama Sambut Baby! Daftar sekarang di https://toko.ideaktiv.com/product/pama-e-workshop-misi-mama-cantik-sihat/

Bijaknya Adik Huzaifah dan ibunya, Ustazah Aishah melakukan solat Subuh dengan tertib rukunnya. Semoga adik-adik BK rajin mendirikan solat, kerana solat tiang agama tau!

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!