Dr. Halina menerusi perkongsian Instagram sangat teruja apabila anak kembarnya, Sheikh Eusoff dan Sophea Emilia (11 bulan) akhirnya dapat bertatih beberapa langkah.

Isteri kepada Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor, Angkasawan pertama negara ini mengakui ianya satu momen paling indah apabila anak mula belajar berjalan. Baginya momen seperti ini patut diraikan kerana ianya sangat pantas berlalu.

Beberapa gambar dan video E&E yang belajar berjalan. Saya berusaha mendapatkan video mereka belajar berjalan. Saya paling suka tahap ini. Bayi yang gemar belajar berjalan adalah yang paling comel.

Sayangnya fasa ini tidak akan bertahan lama .. setelah mereka pandai berjalan, there’s no turning back.

IKLAN

Eusoff telah berjalan sejauh 6 langkah .. Tasha melihatnya kemudian dia menjerit .. ketika itulah Eusoff terkejut dan jatuh. Hahah .. Emelia melangkah 2 langkah secara mandiri setakat ini … not bad lah bagi Emelia yang tak suka ‘Tummy time’

Masa betul-betul berlalu dengan kedua-duanya .. Bulan depan mereka akan berusia satu tahun !!! Why God whyyy???

IKLAN

Rata-rata warga maya memuji kecomelan si kembar, tak kurang juga ada yang berpendapat masa sangat pantas berlalu dan masih terasa seperti si kembar ini baru sahaja dilahirkan.

IKLAN

Si kembar Sheikh Eusoff dan Sophea Emilia merupakan anak kelima dan keenam Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Halina yang lahir pada November tahun lalu.

Kredit: Dr Halina

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Peranan ibu ayah dalam kehidupan anak-anak sangat besar. Setiap apa yang kita sediakan untuk anak menentukan masa depan mereka. Itulah sebabnya kita dianggap seperti SUPERHERO pada mereka. Dengan hanya RM20, banyak ilmu yang akan mama papa dapat. Yang paling best, akan dapat AKAUN SSPN secara automatik!

Jom daftar sekarang, klik https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-detik-indah-bersama-si-manja/