Fizo Omar buat surprise di sekolah anak, Maryam peluk daddy macam tak nak lepas. Video Fizo Omar buat kejutan berjumpa anaknya, Wan Maryam di sekolah buat warga maya tersentuh. Sebak tengok Maryam peluk Daddy macam tak nak lepas. Rindu betul Maryam pada Daddy. Dihujung video ketara Fizo tahan air mata.

Fizo Omar Buat Surprise Di Sekolah Anak

Melalui hantaran yang dibuat di laman Instagramnya, Fizo berkongsi detik dia membuat ‘suprise’ buat anaknya, Maryam di sekolah. Kata Fizo lagi apabila ada urusan kerja berhampiran dengan sekolah Maryam, dia tidak akan melepaskan peluang untuk berjumpa dengan Maryam walaupu  sekejap.

Maryam yang melihat kedatangan daddynya terus berlari ke hadapan pintu kelas. Sambil tersenyum lebar, Maryam memeluk daddynya dengan penuh erat. Ternyata bukan hanya FIzo sahaja rindu pada Maryam tetapi Maryam juga begitu merindukan daddynya.

Selepas meminta kebenaran daripada guru, Fizo membawa Maryam ke kantin untuk membeli sedikit makanan. Sebelum berpisahl Fizo dan Maryam saling berpelukan antara satu sama lain. Namun yang mengharukan ialah apabila Maryam seakan tidak mahu melepaskan pelukan daddynya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fizo Omar (@fizoomar)

IKLAN

Maryam Peluk Daddy Macam Tak Nak Lepas

Perkongsian Fizo mendapat reaksi daripada warga maya. Ramai yang rasa terharu dengan pertemuan dua beranak itu. Berikut dikongsikan antara komen-komen warga maya.

Fizo Omar Buat Surprise Di Sekolah Anak, Maryam Peluk Daddy Macam Tak Nak Lepas

Fizo Omar Buat Surprise Di Sekolah Anak, Maryam Peluk Daddy Macam Tak Nak Lepas Fizo Omar Buat Surprise Di Sekolah Anak, Maryam Peluk Daddy Macam Tak Nak Lepas Fizo Omar Buat Surprise Di Sekolah Anak, Maryam Peluk Daddy Macam Tak Nak Lepas

Sumber: Instagram Fizo Omar

IKLAN

Baca artikel lain juga: Comelnya Lesung Pipit Tayang Wajah Baby Baru, Cutenya Anak Fizo Omar!

Harap Isteri Hamil Lagi Tahun Hadapan Waktu Raya, Warga Maya Nasihatkan Fizo Omar

Big Girl Dah Anak Daddy Sambutan Birthday Anak Fizo Omar Meriah, Cantiknya Tema Serba Merah Jambu!

 

IKLAN

 

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) sekarang!

Dapatkan lebih ilmu keibubapaan di Tik Tok Pa&Ma @pama.my

 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI