Anak adalah anugerah yang paling bernilai buat semua pasangan suami isteri. Dikurniakan anak selepas berkahwin terasa kehidupan makin lengkap. Sempurna dalam serba serbi. Mana-mana ibu bapa pun pastinya menginginkan sebuah kehidupan dan memberikan yang terbaik buat anak-anak.

Sediakan katil khas bayi malah sangggup berhabis untuk menyediakan sebuah bilik khas buat si kecil. Semuanya untuk menyambut kelahiran si comel pengarang jantung ibu dan ayah. Namun begitu, dalam pada girang menyambut kelahiran, jangan dilupakan kebajikan isteri yang berpantang dan berkorban masa untuk menyusukan anak kecil kita.

Isteri seharusnya diberikan sebuah kelengkapan sempurna untuk berehat sebaik mungkin ketika berpantang. Elemen-elemen kecil dan dianggap remeh oleh suami sebenarnya cukup bermakna bagi seorang isteri. Apa suami patut sediakan sewaktu isteri berpantang?

Senarai di bawah ini pastinya buat isteri makin bertambah sayang!

Ambil Cuti Jaga Isteri

Apabila isteri selamat melahirkan anak, sebahagian besar tenaganya dihabiskan untuk proses kelahiran bayi. Malah luka koyakan sewaktu kelahiran membolehkan isteri tidak dapat bergerak dengan banyak. Sebahagian tugasnya tidak dapat dijalankan dengan sempurna. Ketika inilah isteri amat mengharapkan sang suami untuk membantu. Suami sentiasa di depan mata sudah cukup buat isteri rasa lega untuk membantu semua perkara. Jadi ambillah cuti yang agak lama. Biar isteri makin kuat barulah kembali bekerja.

Sediakan Confinement Lady

Jika ada wang lebih apa kata sediakan pakej berpantang yang lengkap untuk isteri. Biarkan isteri diuruskan oleh yang pakar. Biar isteri berehat dengan sebaiknya selama tempoh ini. Melalui tempoh berpantang dengan sempurna seperti berurut, berpilis, berbengkung sambil disajikan dengan makanan yang sihat dan segar buat isteri makin cepat pulih. Emosi pun terjaga dengan baik. Bila sudah punya pembantu, dapatlah meringan beban suami dalam hal-hal urusan isteri. Tak gitu?

Kerusi Untuk Isteri Menyusu

Hendak menyusukan anak sebenarnya memerlukan sistem sokongan yang padu. Bukan sokongan daripada orang sekeliling sahaja, bahkan kelengkapan untuk isteri menyusu dengan baik juga suami patut ambil tahu. Sediakan lokasi khas untuk isteri menyusu.

Jika suami dapat menyediakan sebuah kerusi yang empuk dan selesa pasti dapat menyokong tubuh isteri sepanjang tempoh menyusu. Semua ini bagi memastikan postur tubuh isteri terjaga dan dapat mengelakkan masalah sakit belakang dikemudian hari. Nampak ringkas tetapi jika suami sediakan pastinya buat hati isteri berbunga-bunga riang.

Tilam Berkualiti

Berbaring dengan selesa dan mendapatkan waktu tidur yang berkualiti, baik di waktu malam atau siang hari dapat membuatkan tubuh ibu semakin kuat. Malah tubuh juga semakin cepat untuk pulih seperti sediakala. Namun jangan hanya membiarkan isteri tidur di atas tilam lembut yang landai serta tidak menyokong tubuhnya. Tilam Prime Series, terbaru daripada Coway pastinya pilihan paling tepat untuk menyokong belakang tubuh ibu yang sedang berpantang.

Selain besi spring yang tahan lasak, berkualiti tinggi malah diuji pelbagai daya tahan berat yang pelbagai, tilam istimewa ini juga dilapis dengan tiga lapisan struktur foam yang pelbagai dan mampu menyokong tubuh. Gabungan tiga material ini pastinya mampu memberi kelesaan dan keselesaan maksimum kepada ibu.

IKLAN

Servis Setiap Empat (4) Bulan

Bukan itu sahaja malah paling utama tilam Prime Series dari Coway ini juga merupakan tilam pertama yang didatangkan dengan servis membersih setiap suku tahun. Sama seperti Penapis Air Coway yang lebih dahulu popular di negara ini, Mattress Prime Series juga mengetengahkan konsep yang sama di mana pelanggan berpeluang menerima servis pembersihan setiap empat (4) bulan secara percuma!

Jadi bukan hanya selesa dan dapat menjaga postur tubuh secara tepat bahkan segala kuman dan bakteria yang terperangkap kesan daripada habuk dan debu dapat dihapuskan dengan mudah. Hebat!

7 Langkah Pembersihan Tilam Baru dan Lama oleh Coway :

· Step 1 – Mengenal pasti peringkat habuk yang terperangkap melalui alatan khas seperti microskop yang dikenakan kepada tilam.

· Step 2 – Sedut segala habuk pada keseluruhan katil dengan menggunakan berus eksklusif.

· Step 3 – Membersih keseluruhan frame katil dengan cecair khas.

· Step 4 – Vakum pada kedua belah bahagian dan sisi tilam dengan menggunakan berus khas.

· Step 5 – Membersih dan menyedut habuk dengan vakum khas menggunakan peralatan penapis HEPA yang mempunyai daya sedutan yang kuat agar menanggalkan kotoran dengan mudah.

· Step 6 – Spray penyembur khas untuk mengurangkan habuk.

· Step 7 – Proses pensterilan UV dengan alatan khas agar menghapuskan bakteria dan kuman yang terperangkap.

Begini banyak langkah pemusnahan bakteria yang kotoran yang terperangkap pada tilam pastinya cukup baik untuk keluarga yang mempunyai anak kecil. Bukan hanya isteri dapat berehat dan selesa tidur di katil sempurna ketika berpantang bahkan kesihatan anak dan isteri juga terjaga dengan baik.

Pilihan untuk memiliki produk daripada Coway, baik penapis air mahupun yang terbaru Mattress Prime Series ini, boleh dipesan dengan mudah melalui wakil jualan Pakar Coway di seluruh negara.

Malah jika anda beminat untuk turut sama menjadi sebahagian warga Coway pastinya ianya satu keputusan yang bijak untuk anda lakukan di permulaan tahun baru ini.

Daftar Sebagai Ahli Keluarga Coway

Dengan menjadi ahli keluarga Coway anda berpeluang memiliki keperluan serba moden dengan harga yang berpatutan. Bahkan melalui Coway, baik suami atau isteri mampu memperoleh pendapatan sampingan secara bulanan yang lumayan.

Mulakan langkah untuk membantu ekonomi keluarga segera. Bagi yang berminat untuk berniaga, tetapi tiada modal, Team Pakar Coway pastinya mampu memenuhi impian anda untuk menaikkan taraf hidup yang jauh lebih baik secara sepenuh masa atau sampingan.

Kelebihan menjadi sebahagian ahli PakarCoway.my:

* Gaji anda tentukan sendiri

* Masa bekerja yang lebih fleksible

* Pelbagai insentif menarik disediakan kepada semua

* Latihan online dan offline turut disediakan.

Jadinya, untuk mereka yang nak ‘surprise’kan isteri, ibu, keluarga mahupun inginkan sebagai hadiah buat insan tersayang , tilam coway adalah satu pilihan amat unik yang memberi memori indah berkekalan kepada pemberi dan penerima.

Oleh itu,anda boleh dapatkan maklumat lanjut dengan harga serendah RM 139 bulanan dengan melayari Pakarcoway.my.

Hadiah Percuma!

Hubungi terus untuk dapatkan bantal dan mattress cover percuma anda di talian, Tengku Irwan018-770 0104 untuk info lanjut berkenaan tilam coway boleh layari,

Facebook : pakarcowaydotmy/

Instagram : instagram.com/pakarcowaydotmy/

Youtube : https://www.youtube.com