Melihatkan gelagat anak sulung penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza pastinya tak kering gusi melihatnya. Ada sahaja aksi comel Aafiyah bersama adiknya yang membuatkan kita terhibur.

Kalau dulu Aafiyah teruja setiap kali adik bangun dari tidur, kini Aafiyah bukan main gembira dan teruja bila mana melihat adik Afwa belajar meniarap.

Dilahirkan pada 19 April lalu, Muhammad Afwa, adik kesayangan kakak Aafiyah rupanya sudah pandai meniarap. Baru hampir mencapai usia tiga bulan, Afwa sudah pandai memusingkan tubuhnya untuk meniarap.

Ibu kepada dua cahaya mata ini berkongsi momen indah dua beradik itu menerusi Insta Storynya. Syabas Afwa!

 

 

Namun apa yang turut menjadi perhatian pastinya gelagat kakak Aafiyah yang menjadi penyokong setia memberikan kata semangat untuk adiknya.

Paling comel ketawa Aafiyah sebaik Afwa berjaya memusingkan badannya ternyata mencuit hati semua.

IKLAN

“Kakak tengok adik sayang. Look Adik.

“Go Afwa Go…yeayyy,” kata Datuk Siti memberi sokongan pada Afwa.

Video pendek itu kemudiannya disudahi dengan hilai tawa Aafiyah yang panjang, yang sudah semestinya mencuit hati semua.

IKLAN

Bijaknya Afwa, begitu cepat perkembangannya. Tidak hanya pandai meniarap, bahkan melalui Insta Story yang turut dikongsikan Datuk Siti, si comel Afwa juga cukup ramah ‘mengomel’, lebih-lebih ketika baru lepas minum susu.

Dalam pada itu, rata-rata peminat turut memuji akan perkembangan pantas Afwa yang sudah pandai meniarap.

Terdahulu, Muhammad Afwa yang selamat dilahirkan pada 19 April lalu di sebuah hospital swasta sudah pastinya menjadi pelengkap bahagia kehidupan Datuk Siti sekeluarga.

Menarik:Comelnya Dia Sebut Jelas & Sedap, Aafiyah Dah Mula Belajar Bahasa Arab, Bijaknya

IKLAN

PA&MA GALA MOMS yang diinspirasikan bersama CETAPHIL, sebuah program Anugerah Digital yang memberi penghargaan kepada 20 mama millennial yang bukan hanya mempunyai pengaruh yang kuat di media sosial malah memberi inspirasi buat ibu-ibu millennial di luar sana.

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti atau event yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Jom sertai event Pa&Ma Gala Moms Reunion ni secara PERCUMA. Siapa daftar cepat dia dapat tempat. Apa mommies dapat bila join event virtual ni?

• Menyertai sesi soal jawab bersama Pakar yg akan mengupas topik masalah kulit yang kerap berlaku di kalangan bayi.
• Aktiviti games bersama selebriti mama iaitu Mawar Rashid, Farahanim & Muabella.
• Sesi cabutan bertuah.

Daftar sekarang di SINI.

Kredit: @ctdk