Insta famous dan juga pengasas produk kecantikan, Puan Syima Eima atau mesra dipanggil Syima berkongsi pengalaman yang dilalui sebelum bersalin dalam tempoh PKP. 

Dia juga sempat berseloroh mengenai kehamilan keempatnya dengan caption ” Apa ni kakak pregnant adik nak pregnant juga. Ini bermakna anak syma dan anak @sheilanan sama umur lah. Mungkin PKP lama sangat ,sbb tu rmai yng pregnant kalini👶🏻👶🏻hahaha

Baru berusia 26 tahun, ibu muda ini sempat berkongsi beberapa tip tentang kehamilan dan kelahiran di instastorynya walaupun tanda-tanda kelahiran sudah ada.

Swab Test Sebelum Masuk Ke Wad

IKLAN

“Baru selesai my very first swab test before masuk labour room. Result keluar 15 minit lagi. Ya Allah, berdebar keputusan result lagi, berdebar nak bersalin lagi,semua ada😥Sekarang ni pun dah rasa sakit contraction nak bersalin. Doakan semoga dipermudahkan segala urusan syma ya 🤲🏼 maafkan syma semua yaaa 🙏🏻”

Kena Solat Walaupun Dah Keluar Tanda

IKLAN

Doktor Minta Tunggu Sehingga Ada Bukaan

IKLAN

Tak Pernah Amalkan Minyak Kelapa Dara 

Semoga dipermudahkan urusan di hospital.

Kredit: Syima_eima

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)