Pernah tak kita fikir kepentingan kad perubatan untuk ahli keluarga? Mungkin di awal perkahwinan kita tak rasa penting tetapi bila dah mempunyai cahaya mata, perkara ini kena ada dalam senarai perbelanjaan keluarga.

Cuma alasan yang biasa kebanyakan orang berikan untuk tidak memiliki kad perubatan adalah kerana kekangan kewangan, mahal dan berasa rugi kerana tidak nampak faedahnya jika tidak membuat tuntutan. Ibarat seperti bayar saja setiap bulan.

Sebenarnya komitmen bayaran ini akan rasa berguna bila sakit atau untuk mendapat rawatan di hospital. Mungkin waktu ini kewangan tidak mencukupi untuk menampung jumlah rawatan yang diperlukan dan masa inilah terasa kepentingan adanya kad perubatan.

Lagipun kos perubatan setiap tahun meningkat sejajar dengan kemajuan teknologi semasa dan caj perkhidmatan bukan lagi percuma pada masa sekarang.

Kini segalanya di hujung jari

Jika anda sedang berkira-kira mencari kad perubatan, AXA eMedic antara yang boleh menepati pilihan anda. Apa yang menarik mengenai kad perubatan AXA eMedic ini ialah boleh di mohon secara dalam talian. Mudah dan hanya dalam 5 minit siap.

IKLAN

Kalau insurans kereta dan pelancongan pun boleh dibeli atas talian, AXA eMedic pun menyediakan perkhidmatan yang sama dan ia merupakan kad perubatan 100% atas talian yang pertama di Malaysia. Anda boleh memilih pelan, menyemak harga dan membuat bayaran hanya dengan beberapa klik!

Bukan itu saja, AXA eMedic adalah pelan yang patut dimiliki bagi anda yang mencari kad perubatan pertama atau perlindungan tambahan di atas pelan yang sedia ada.

AXA eMedic tawar pelan keluarga

Sebagai ibu bapa semestinya anda akan memilih pakej yang lebih jimat dan mempunyai banyak manfaat kan? Kini AXA eMedic turut menawarkan pelan keluarga. Hanya dengan RM150 sebulan untuk empat ahli keluarga ia melindungi keluarga anda dengan liputan tahunan sebanyak RM100,000 setiap orang.

Paling penting sangat cepat dan efektif kerana boleh siap kurang dari 10 minit dan tidak memerlukan pemeriksaan perubatan.

Jika anda membeli insurans bagi satu keluarga dalam satu bil, rebat sebanyak 5% akan diberikan untuk pakej keluarga. Selain itu, 5% lagi rebat akan diberikan sekiranya pembayaran penuh dibuat untuk tempoh setahun.

Kelebihan bagi pemegang insurans AXA eMedic juga anda tidak perlu membuat pembayaran tunai jika dimasukkan ke hospital kerana semuanya akan diuruskan. Sangat-sangat berbaloi!

Hanya bayar RM37 sebulan dah boleh dapat!

Apa yang best dengan AXA eMedic ini adalah harga yang ditawarkan sangat-sangat murah dan mampu milik. Dengan pelan premium serendah RM37 sebulan dah mampu miliki kad perubatan ini dengan had tahunan sehingga RM100,000 seorang. Untung kan! Jadi tak ada masalah untuk membuat simpanan dan berbelanja dengan wang selebihnya.

Lagi satu sebab kenapa anda sebagai ibu bapa kena pilih AXA eMedic ini adalah kerana anak umur seawal 15 hari dah boleh memohon kad perubatan ini sehinggalah orang dewasa umur 49 tahun. Lagi awal anda beli, lagi besar manfaatnya serta pelan ini boleh diperbaharui sehingga umur 80 tahun.

Tak perlu pemeriksaan kesihatan

Bagi yang memohon AXA eMedic, anda tak perlu pun buat pemeriksaan kesihatan. Ini untuk memudahkan pemohon mendapatkan kad tanpa perlu melalui proses yang rumit dan lambat. Hanya beberapa soalan ringkas terus siap.

Kiranya tak rugilah anda memilih AXA eMedic kerana pelbagai manfaat ditawarkan pada harga murah dan mampu melindungi seluruh ahli keluarga. Info lanjut mengenai AXA eMedic klik link ini www.axa.com.my untuk dapatkan keterangan lanjut.