Berdiet tanpa nasi tak kan pernah gagal jika kena caranya. Dengan menggantikan oat antaranya, perut jadi lebih kenyang dan rasa selesa nak berdiet. Mak-mak bolehlah cuba cara dan idea Fafae Mimie ini.


Menu simple dengan Overnight Oat. Jom cuba!

Suami kata petang ni tak nak makan nasik. Nak diet makan oat je. Sekali tak cukup sebekas. Diet kelaut akhirnya.

Antara overnite oat saya, resepi mudah je.

Bahan-bahan:
4 sudu rolled oat (jangan instant oat nanti lembik tak sedap)
200ml fresh milk/ low fat (tak suka cair boleh kurangkan)
1 sudu greek/ natural yogurt
1 titis stevia/ madu asli
Buah dalam segenggam

IKLAN

Tuang je semua bahan satu persatu dalam bekas.

Sejukkan dalam peti sejuk sekurangnya 4 jam.

IKLAN

Siap!

Nak letak kacang sikit pun boleh, jangan banyak-banyak nanti kalori tinggi dik non.

Menarik: Resipi Cucur Jagung Oat Simple, Sesuai Untuk Anak Tolak Nasi, Wajib Cuba!

IKLAN

Peranan ibu ayah dalam kehidupan anak-anak sangat besar. Setiap apa yang kita sediakan untuk anak menentukan masa depan mereka. Itulah sebabnya kita dianggap seperti SUPERHERO pada mereka. Dengan hanya RM20, banyak ilmu yang akan mama papa dapat. Yang paling best, akan dapat AKAUN SSPN secara automatik!

Untuk mendaftar, klik https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-detik-indah-bersama-si-manja/

Mama jom rileks jap, klik link NI!

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti atau event yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)