Pesanan Che Ta kepada Aaisyah menarik perhatian warga maya. Kata Rozita Abu bakar atau lebih dikenali sebagai Che Ta kepada Aaisyah, “Hang kalau besaq nanti jangan duk gila dekat laki orang.”

Perkongsian video yang dimuat naik di laman media sosial Tiktok milik Che Ta baru-baru ini tular dan meraih perhatian ramai. Video berkenaan, kini meraih jumlah tontonan sebanyak 1.1 juta, tanda suka sebanyak 41.9 ribu dan sebanyak 733 komen.

Pesanan Che Ta Kepada Aaisyah Tarik Perhatian Warga Maya

Pesanan Che Ta Kepada Aaisyah Tarik Perhatian Warga Maya-“Hang Kalau Besaq Nanti Jangan Duk Gila Dekat Laki Orang” ]Pesanan Che Ta Kepada Aaisyah Tarik Perhatian Warga Maya-“Hang Kalau Besaq Nanti Jangan Duk Gila Dekat Laki Orang”

 

Pesanan Che Ta Kepada Aaisyah Tarik Perhatian Warga Maya-“Hang Kalau Besaq Nanti Jangan Duk Gila Dekat Laki Orang”

Artikel lain: Rahsia Che Ta Kekal Langsing, Awet Muda, Umur Nak 50, Pinggang Secekak

Video tersebut juga turut dimuatnaik di laman Instagram milik Che Ta.

IKLAN

HANG KALAU LIGAN LAKI ORANG, MOMMY AKAN BENAMKAN HANG TAUUU! WARNING DARI MOMMY SELAKU PENGERUSI UNTUK BAHAGIAN ISTERI ISTERI MELEDAKKKK!! Hang jangan main main yaaaa Aaisyah, heels mommy ni melayang ke highway nanti. – kata Che Ta dalam kapsyennya.

“Hang Kalau Besaq Nanti Jangan Duk Gila Dekat Laki Orang”

Dalam video yang dimuat naik di laman Tiktok dan Instagram itu juga memaparkan Che Ta yang memberi pesanan kepada Aaisyah untuk mencari bakal suami yang tidak mencetuskan masalah dikemudian hari.

“Ni Aaisyah, Mummy nak bagitahu ni, Hang kalau besaq nanti jangan duk gila dekat laki orang. Hang nak cari laki ahli gusti ke, ahli sukan ke, ahli muzik ke takde masalah. Jangan duk gila dekat laki orang saja”-Kata Che Ta.

Video tersebut berjaya meraih perhatian warga maya. Mereka juga mengatakan perkara yang sama bahawa jangan pernah sesekali untuk cuba mengambil suami orang. Tambah mereka lagi, Che Ta pun tidak ambil suami orang malah lebih memilih yang bujang untuk dikahwini.

Pesanan Che Ta Kepada Aaisyah Tarik Perhatian Warga Maya-“Hang Kalau Besaq Nanti Jangan Duk Gila Dekat Laki Orang”

IKLAN

 

Pesanan Che Ta Kepada Aaisyah Tarik Perhatian Warga Maya-“Hang Kalau Besaq Nanti Jangan Duk Gila Dekat Laki Orang”

Che Ta kini sememangnya aktif di media sosial miliknya terutamanya mengenai perniagaan serta mengenai gelagat anak dara kesayangannya, Aaisyah Dhia Rana. Gelagat Aaisyah sering mencuri perhatian ramai bukan sahaja kerana dia merupakan anak kepada selebriti tetapi yang paling utama rupa parasnya yang menawan.

Sumber: Instagram Che & Tiktok Che Ta

IKLAN

Baca lagi: Aaisyah Dhia Rana Anak Dara Che Ta Persis Macam Model, Pakailah Apa Sahaja Tetap Comel

 

 

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) sekarang!

Dapatkan lebih ilmu keibubapaan di Tik Tok Pa&Ma @pama.my

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI