Lampin yang mampu membuatkan bayi sentiasa kering malah tidak mengalami sebarang alahan adalah ciri-ciri lampin pakai buang terbaik buat si manja.

PETPET, jenama lampin pakai buang terunggul di negara tampil memperkenalkan rekaan lampin terkini yang melindungi serta mengekalkan keselesaan anak untuk jangka masa yang lebih lama.

 

Rangkaian lampin PETPET yang baharu menggunakan fabrik bukan tenunan dan teknik pemprosesan serta pengacuan bahan penyerap yang jauh lebih baik.

IKLAN

 

Malah teknologi ‘Cepat Kering’ yang unggul ditambah dengan sistem 360 AirThru memberikan lebih banyak keselesaan serta mekanisme pengeringan pantas yang mengekalkan keselesaan dan keceriaan bayi-bayi sehingga 10 jam sehari.

Menurut Pengarah Urusan PETPET Malaysia, Mr Yeoh Aik Cheong, PETPET adalah sebuah jenama yang sentiasa cuba memahami segala kehendak para pengguna kami.
“Bagi memastikan bahawa ibu bapa kami menikmati detik-detik yang terindah bersama anak-anak mereka, kami telah membangunkan satu rangkaian lampin yang akan memastikan bahawa mereka berupaya menikmati detik-detik yang tidak dapat dilupakan,” katanya.

 

 

Bukan itu sahaja malah lampinnya yang ektra lembut buat bayi new born lebih terjaga. Malah rekaan mascot comel pada lampin pakai buang turut merangsang kanak-kanak ceria disamping mencipta bonding ketika memakai lampin. Jadikan PETPET sebagai koleksi terbaik buat anak anda.

Pada majlis pelancaran teknologi PETPET turut memperkenalkan duta baharu mereka personaliti TV terkenal Dahlia Shazwan yang turut muncul bersama anak dan suaminya dalam iklan terbaharu lampin pakai buang terkenal ini.