Bergelar seorang ibu ternyata bukan satu tugas yang mudah. Ia memerlukan pengorbanan dari setiap sudut dalam membesarkan si kecil tersayang.

Perkara tersebut diakui oleh pelakon dan penyanyi Kaka Azraff tentang kehidupannya kini yang mempunyai seorang anak yang sedang membesar.

Dalam satu posting terbaru di Instagram miliknya, Kaka berkongsi video dia dan anak lelakinya yang comel. Dalam kapsyen video tersebut Kaka menyatakan kehidupan sebagai seorang ibu yang berkerjaya.

Menurutnya nak buat apa sahaja pasti anak menjadi keutamaan ibu-ibu dan itu yang dilaluinya sekarang.

Dia juga menyatakan penghormatan kepada semua ibu dalam dunia. Memang penat tapi bila tengok muka comel anak terus hilang rasa lelah.

IKLAN

“WORKING MOM LIFE

“Nak buat apape pun fikir anak dulu. Nak makan, nak kemas rumah, nak exercise, nak mandi pun tak senang. Thats my life now.

“Respect semua mom dalam dunia ni, kerja atau tak kerja.. sama je penat dia. Kan? Rasa nak nangis bila penat, dah nangis dah pun.. but bila tengok anak dance2, buat muka comel terus hilang rasa penat tu.

“Mommy love you Aslan!

“Dalam penat and kabut hidup ni, styling tetap nak,” tulisnya.

Kaka Azraff atau nama sebenarnya Nor Atiqa Noor Azraff mendirikan rumah tangga bersama Adam Azriff pada 2018 dan dikurniakan dengan seorang cahaya mata lelaki yang diberi nama Aslan

Sumber: Gempak & IG Kaka Azraff

Jangan lupa saksikan Pa&Ma Journey Bersama SchAwaLara, setiap Rabu jam 9 malam di Astro Ria saluran 104/124 dan ulangannya setiap Ahad jam 9.30 pagi.