Pelakon, Izreen Azminda selamat melahirkan cahaya matanya yang ketiga pada petang tadi di sebuah pusat perubatan swasta Kuala Lumpur.

Baca: Hati-Hati Pilih Susu, Susu ‘Low Fat’ Tidak Sesuai Untuk Kanak-Kanak!

Berita gembira tersebut disampaikan menerusi laman instagramnya.

Menurut Izreen, dia bersyukur atas segalanya dan turut berterima kasih kepada semua yang mendoakan keselamatan buat dirinya dan juga bayi.

IKLAN

“Syukur alhamdulillah.. lahirlah seorang lagi putera dalam keluarga kecil kami.. terima kasih buat semua yang mendoakan mama dan baby”

(Followers Pa&Ma nak cari barang untuk anak boleh klik SINI)

IKLAN

Walau bagaimanapun wajah bayi serta nama bayi masih belum didedahkan kepada umum buat masa sekarang.

Rata-rata rakan selebriti dan juga warga maya mengucapkan tahniah di atas kelahiran cahaya mata buat Izreen sekeluarga.

IKLAN

Izreen azminda mendirikan rumah tangga bersama pemuzik, Muhamad Radzi atau Ude pada tahun 2017 dan hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua cahaya mata lelaki, Aaron Ibrahim (2 tahun) dan bayi yang baru sahaja dilahirkan petang tadi.

Sebelum ini Izreen pernah mendirikan rumah tangga bersama Muhammad Riza namun berakhir pada tahun 2014 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki. Manakala Ude pula pernah mendirikan rumah tangga bersama Intan Liyana dan dikurniakan 2 cahaya mata lelaki namun perkahwinan mereka berakhir pada tahun 2018 setelah hampir setahun bermadu bersama Izreen.

Kredit: Izreen Azminda

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)